היא גונבת את ההצגה מהמרק או הסלטים שמלווים אותה... איזה ניחוחות... איזה טעם...
BAKED GARLIC CHALLAH BREAD, FOR WINTER SOUPS AND APPETIZERS, WITH HERBS AND OLIVE OIL
SEE TRANSLATION BELOW
סיפור-לא סיפרתי. ליצור סיפור על המפגש עם בית הכנסת בקלן גרמניה. מצולם
.....................................................................................................................................................................................
היא גונבת את ההצגה מהמרק או המתאבנים והסלטים שמלווים אותה... איזה ניחוחות... איזה טעם...
.............................................................................................................................................
חלת שום בתיבול עשבי תיבול ושמן זית - לליווי מרקי חורף ומתאבנים
.............................................................................................................................................
.............................................................................................................................................
החלה וחומרי התיבול
הכנת המצרכים לתיבול - עשבי תיבול, שום ומלח
חיתוך החלה, תחיבת חומרי התיבול בין הפרוסות וטפטוף שמן זית
עיטוף החלה בניירות אפייה מקומטים שהורטבו ונסחטו
בתיאבון
.............................................................................................................................................
המתכון בהשראת ג'יימי אוליבר ובשינויים קלים שלי
מצרכים :
- החלה :
- אפשר גם חלה מיום אתמול
- אפשר גם חלה מיום אתמול
- מצרכים לתיבול :
- חופן של עשבי תיבול לפי בחירה - אורגנו, טימין, רוזמרין, פטרוזיליה
- חופן של עשבי תיבול לפי בחירה - אורגנו, טימין, רוזמרין, פטרוזיליה
- 3-4 שיני שום גדולות מעוכות
- מלח גס
- מלח גס
- טפטוף של שמן זית
אופן ההכנה :
- לקצוץ גס את עשבי התיבול והשום ולהמליח
- לפרוס את החלה אך לא עד הסוף, כך שהיא תישאר מחוברת
בבסיסה
- פריסה אחת שחוצה את החלה לאורכה
- לפרוס פרוסות עבות באותו אופן
- לתחוב את חומרי התיבול בין הפרוסות ולטפטף שמן זית
- לחמם את התנור ל-180 מעלות
- לקמט 2 ניירות אפייה, להרטיב, לסחוט, ליישר ולהניח בחפיפה
- לעטוף את החלה בנייר האפייה ולאפות משך 20 דקות
- ניתן להקפיא לפני האפיה ולהפשיר לאפיה מאוחרת יותר
ההגשה :
- להגיש חם לצד מרק חורפי או מגוון סלטים
- כל סועד תולש פיסות חלה ונהנה
- לפרוס את החלה אך לא עד הסוף, כך שהיא תישאר מחוברת
בבסיסה
- פריסה אחת שחוצה את החלה לאורכה
- לפרוס פרוסות עבות באותו אופן
- לתחוב את חומרי התיבול בין הפרוסות ולטפטף שמן זית
- לחמם את התנור ל-180 מעלות
- לקמט 2 ניירות אפייה, להרטיב, לסחוט, ליישר ולהניח בחפיפה
- לעטוף את החלה בנייר האפייה ולאפות משך 20 דקות
- ניתן להקפיא לפני האפיה ולהפשיר לאפיה מאוחרת יותר
ההגשה :
- להגיש חם לצד מרק חורפי או מגוון סלטים
- כל סועד תולש פיסות חלה ונהנה
.............................................................................................................................................
. BAKED GARLIC CHALLAH BREAD, FOR WINTER SOUPS AND APPETIZERS, WITH HERBS AND OLIVE OIL
............................................................................................................................................
Here’s another easy recipe from Jamie Oliver’s 30-minute meals
INGREDIENTS :
- The challah :
- Can be also the challah from yesterday
- Ingredients for seasoning :
- A handful of herbs of choice - oregano, thyme, rosemary,
parsley
- 3-4 large cloves of garlic crushed
- Coarse salt
- A drizzle of olive oil
PREPARATIONS :
- The challah :
- Can be also the challah from yesterday
- Ingredients for seasoning :
- A handful of herbs of choice - oregano, thyme, rosemary,
parsley
- 3-4 large cloves of garlic crushed
- Coarse salt
- A drizzle of olive oil
PREPARATIONS :
- Coarsely chop the herbs and garlic and add salt
- Slice a challah bread lengthwise, making sure you do not go all
the way through the bottom crust! Now slice crosswise at 3 cm
intervals - again, making sure you don’t go all the way through
- Tuck seasonings between the slices and drizzle olive oil
- Preheat the oven to 180 ° C
- Crumple 2 sheets of baking paper, wet them, squeeze and put
flat overlapped.
(the ‘water on the wrapping’ technique ensures the bread does
not dry out)
- Wrap the challah with the baking paper and bake for 20 minutes
- You can freeze and thaw before baking later
SERVING :
- Serve warm with winter soups or salads variety
- Each diner rips a piece of challah and enjoys
- Slice a challah bread lengthwise, making sure you do not go all
the way through the bottom crust! Now slice crosswise at 3 cm
intervals - again, making sure you don’t go all the way through
- Tuck seasonings between the slices and drizzle olive oil
- Preheat the oven to 180 ° C
- Crumple 2 sheets of baking paper, wet them, squeeze and put
flat overlapped.
(the ‘water on the wrapping’ technique ensures the bread does
not dry out)
- Wrap the challah with the baking paper and bake for 20 minutes
- You can freeze and thaw before baking later
SERVING :
- Serve warm with winter soups or salads variety
- Each diner rips a piece of challah and enjoys
.............................................................................................................................................
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה