תבשיל / סלט גרגרי חומוס מרוקאי פיקנטי ברוטב עגבניות וכוסברה - ISRAELI FOOD - אוכל ישראלי

 


טעים בטירוף, פיקנטי, משביע, עשיר ברוטב אדום,
 ו... כן, מותר להגיד שגם בריא, נטול גלוטן ואפילו זול.

 SPICY  MOROCCAN  CHICKPEAS  STEW  COOKED  IN  TOMATO  SAUCE  AND  CILANTRO
SEE  TRANSLATION  BELOW
סיפור - התאומים, עידו + אביתר וגמר ההנקה
.....................................................................................................................................................................................

תאומים מקסימים נולדו לבתי ובתום תקופת ההנקה אמם נתקפה בגעגועים למגוון מאכלים, מהם נמנעה בתקופת ההנקה, ובעיקר לתבשילי קטניות פיקנטיים.







אז וואלה..... טעים בטירוף, פיקנטי, משביע, עטוף ברוטב אדום, כמו שהיא אוהבת ו... כן, מותר להגיד שגם בריא, נטול גלוטן ואפילו זול...
 
 

.....................................................................................................................................................................................
תבשיל חומוס מרוקאי פיקנטי ברוטב עגבניות וכוסברה 
.....................................................................................................................................................................................


מצרכים :
     -   2 כף שמן קנולה
     -   10 שיני שום גדולות פרוסות

     -   8 עגבניות חתוכות לקוביות
     -   תבלינים     -   1/2 כפית כמון

                         -   3 כפיות גדושות פפריקה מתוקה
                         -   1/2 כפית פפריקה חריפה
                         -   1/2 כפית פלפל שאטה גרוס
                         -   3 פלפל שאטה שלם

     -   4 כוסות חומוס קפוא
     -   4 כוסות מים
     -   מלח

     -   צרור כוסברה קצוצה

אופן הכנה :
     -   לטגן בקדרה שום ושמן ולהיזהר מחריכה
     -   להוסיף עגבניות ותבלינים ולבשל משך 15-20 דקות
     -   להוסיף חומוס, מים ומלח 
ולבשל 45 דקות עם כיסוי ועל אש נמוכה
     -   להוסיף מים מדי פעם כדי שיישאר בסוף רוטב עשיר
     -   לכבות את האש ולהוסיף כוסברה

 הגשה :
     -   על בורגול, קוסקוס, קינואה, אורז וכדומה 
 
.....................................................................................................................................................................................
.....................................................................................................................................................................................
SPICY  MOROCCAN  CHICKPEAS  STEW  COOKED  IN  TOMATO  SAUCE  AND  CILANTRO
.....................................................................................................................................................................................


INGREDIENTS :
 
     -   2 tbsp of canola oil
     -  10 large garlic cloves, sliced
     -   8 tomatoes, diced
     -   Spices  1/2 tsp of cumin
                     -   3 heaping tsp of sweet paprika
                     -   1/2 tsp of hot paprika
                     -   1/2 tsp of ground shatta peppers
                     -   3 whole shatta peppers
     -   4 cups of frozen chickpeas
     -   4 cups of water
     -   Fine salt
     -  1 bunch of chopped coriander
 
PREPARATIONS :
 
     -  Fry the oil and garlic in a pot and be careful not to scorch
     -   Add tomatoes and spices and cook for 15-20 minutes
     -  Add chickpeas, water and salt and cook covered for 45 minutes
        on a low heat
     -  Add water occasionally, to make sure it stays at the end with a
        rich sauce
     -  Turn off fire and add coriander

SERVUNG :

     -  On bulgur, couscous, quinoa, rice, etc.
 
 .....................................................................................................................................................................................

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה