ארוחת בריאות ממכרת לממהרים - פילה מושט צרוב במחבת וסלט על מצע אורז מלא - ISRAELI FOOD - אוכל ישראלי





  שבע דקות הכנה והארוחה הממכרת הזאת מוכנה ...
A  QUICK  HEALTHY-TASTY  MEAL   -  SAUTEED  TILAPIA  FISH  FILLET  AND  FRESH  SALAD  ON  A  WHOLE  RICE  BEDDING
SEE  TRANSLATION  BELOW
סיפור-צילה ממהרת....
.....................................................................................................................................................................................

צילה חברתי היקרה כתבה משהו נפלא כדרכה.  אוהבת את כתיבתה ובעיקר אותה.


אז זה מה שכתבה לאחרונה.

 יום שישי, 1001 משימות... כאשר בשעה 14:00, יש לי הצגה...
עד אז אני באטרף רצה לכאן... רצה לשם...

אופססססס שקית חרוזים נפלה והתבקעה.
שעור ראשון בסבלנות....
לטאטא, לאסוף בחנות, לפספס כמה תורים. (החרוזים זה רק בשביל לשלם בכרטיס אשראי)...

נזכרת שאני בדרך לשוק ואין לי מזומן......
מגיעה לכספומט ממש קרוב...
אוייייש מה הקוד ?? מזמן לא משכתי....
חוזרת לבנק... בקשה לשחזור קוד...
עוד תור למשיכת מזומנים...


זהו אני בשוק.
תנשמי עמוק אני אומרת לעצמי...
תנהגי ב ז ה י ר ו ת !!!!!


צילה יקירתי, ממהרת?  רעבה?  יש לי פתרון נפלא בשבילך ....
.....................................................................................................................................................................................
ארוחת בריאות ממכרת לממהרים - פילה מושט צרוב במחבת וסלט על מצע אורז מלא
.....................................................................................................................................................................................
להפשיר פילה מושט משך חצי דקה, לרסס בשמן, לתבל ולצרוב במחבת... במקביל לחמם אורז מלא קפוא
בזמן החימום במיקרוגל, להכין סלט מרענן וטעים-טעים ...
אני אוהבת לערבב חם וקר להנאה צרופה ...

בתיאבון 
.....................................................................................................................................................................................
מצרכים למנה אחת :

   לדג :
   -   1 פילה אמנון (אין בו אידרות)
   -   תרסיס שמן קנולה
   -   מלח דק

   תוספות - אורז / ג'ריש
   -   1 כוס אורז מלא ארוך / ג'ריש - שניהם מבושלים ומוקפאים מראש

   לסלט :
   -   2 עגבניות קטנות חתוכות לפיסות בגודל ביס
   -   7 פטריות שמפיניון חתוכות לרבעים
   -   1 שן שום גדולה קצוצה
   -   1 כף שמן זית
   -   מיץ לימון בשפע
   -   מלח דק


.....................................................................................................................................................................................

אופן ההכנה :
   טיגון הדג :
   -   להפשיר את הדג משך 2-3 דקות במיקרוגל בחום מירבי

   -   לשטוף במים את שאריות הקרח, לנער את המים, לרסס את בשר הדג בתרסיס
       שמן ולהמליח
   -   להלהיט מחבת שרוסס בשמן
   -   להניח את הדג במחבת ולטגן תחילה את צד העור משך 1-2 דקות, להפוך
       ולטגן 1-2 דקות נוספות

   חימום האורז / הג'ריש :
   -   טיפ - אני מכינה מדי פעם סיר מלא אורז/ג'ריש ומקפיאה הרבה מנות בנפח של
       כוס
   -   מיד עם סיום הפשרת הדג, לחמם את התוספת במיקרוגל משך 3 דקות בחום
       מירבי

   הכנת הסלט :
   -  לחתוך את הירקות, לתבל ולערבב

   ההגשה :
   -   אני אוהבת לערבב חם וקר - את הסלט עם התוספת, כשהדג בצד
.....................................................................................................................................................................................


A  QUICK  HEALTHY-TASTY  MEAL   -  SAUTEED  TILAPIA  FISH  FILLET  AND  FRESH  SALAD  ON  A  WHOLE  RICE  BEDDING
.....................................................................................................................................................................................


INGREDIENTS  FOR  ONE  SERVING :
     
    For the fish :
    -   1 Tilapia Fillet (no bones)
    -   Canola oil spray
    -   Fine salt

    Additions - rice / jerish :

   -    Tip - Ocasionally I make a pot of rice / Jarisha and freeze many
        dishes in a volume of a cup
    -   1 cup long whole grain rice / jerish - both pre-cooked and frozen

    For the salad :
    -   2 small tomatoes cut bite-size pieces
    -   7 champignon mushrooms cut into quarters
    -   1 large garlic clove, chopped
    -   1 tablespoon olive oil
    -   Plenty of lemon juice
    -   Fine salt


.....................................................................................................................................................................................


PREPARATIONS :
    Frying fish :
    -   Thaw the fish for half a minute in a microwave oven at maximum

        heat
    -   Rinse the remaining ice with water, shake the water, spray the fish

        meat with oil spray and salt
    -   Heat a pan that is sprayed with oil
    -   Place the fish in the pan and fry' the skin side first, for 1-2

        minutes, turn and fry 1-2 more minutes

   Heating the rice / jrish :
   
-   Immediately after thawing the fish, heat the side dishes in the

        microwave for 3 minutes at maximum

   
Preparation of the salad :
   
-   Cut the vegetables, season and mix

  
 
Serving :
    -   I like to mix hot and cold - the salad with the additions and the fish

        is served on the side
.....................................................................................................................................................................................

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה