חטיף שילדים אוהבים להכין ולזלול
PIZZA MUFFINS THAT KIDS LOVE
SEE TRANSLATION BELOW
סיפור-לא סיפרתי. מצולם - עידו - אביתר
.....................................................................................................................................................................................
.....................................................................................................................................................................................
מאפינס פיצה שילדים אוהבים
.....................................................................................................................................................................................
.....................................................................................................................................................................................
מצרכים לתבנית של 12 מאפינס :
מצרכים יבשים - 1.5 כוס קמח
- 1 כפית גדושה אבקת אפייה
- 1 כפית מחוקה מלח דק
- תבלינים - 1/2 כפית אבקת שום
- 1/2 כפית תימין יבש
- 1 כפית אורגנו יבש
לתערובת נוזלית - 2 ביצים L
- 1.5 כוס חלב
- 1 כף שמן זית
- 1/2 כוס / 20 זיתים קצוצים - קלמטה / ירוקים
- 1 כוס גבינה מפוררת - צהובה / בולגרית 5%
רוטב העגבניות - 2 עגבניות גדולות ללא גרעינים
- 3 שיני שום גדולות
- 2 כפות שמן זית
- חופן עלי אורגנו או ריחן / 1 כפית אורגנו יבש
- 1 כפית מחוקה מלח דק
- 1 כף שמן זית
- 1/2 כוס / 20 זיתים קצוצים - קלמטה / ירוקים
- 1 כוס גבינה מפוררת - צהובה / בולגרית 5%
רוטב העגבניות - 2 עגבניות גדולות ללא גרעינים
- 3 שיני שום גדולות
- 2 כפות שמן זית
- חופן עלי אורגנו או ריחן / 1 כפית אורגנו יבש
- 1 כפית מחוקה מלח דק
גבינה לעיטור - 1 כוס גבינה צהובה מגוררת
אופן ההכנה :
- הכנה מראש - אני נוהגת להכין מראש קערות נפרדות של מצרכים יבשים ולחים
ומערבבת רק לפני האפייה
- בקערה גדולה לערבב את החומרים היבשים במקצף יד
- בקערה נוספת לערבב את התערובת הנוזלית
- לחמם את התנור ל-180 מעלות
- לצקת את התערובת הנוזלית על החומרים היבשים
- לערבב מעט בכף, רק עד שהתערובת אחידה. לא נורא אם יישארו גושי קמח.
הם יתמוססו באפייה. כך נבטיח מאפה אוורירי
- להניח בצד לרבע שעה
- רוטב העגבניות - לטחון הכל בפולסים במיקסר קטן, עד לקבלת מירקם מעט
גושני
- לרסס בשמן תבנית שקעים
- לצקת את הבלילה לכל שקע עד 3/4 גובה
- לצקת על כל מאפין 2 כפות מרוטב העגבניות
- לפזר כף גבינה צהובה מגוררת על כל מאפין
- לאפות משך 20 דקות, עד להשחמה קלה, או עד שקיסם יוצא יבש
- לצנן חמש דקות על השיש ולהוציא מהתבנית (אם מחכים יותר - קשה להוציא
אותם שלמים)
- ההגשה - טעים כשמוגש מיד כיוון שהטעם מתיישן מהר
- הקפאה - ניתן להקפיא מיד בתום האפייה, אחרי צינון קל, ובמועד מאוחר יותר
ניתן להפשיר ולחמם שוב
.....................................................................................................................................................................................
PIZZA MUFFINS THAT KIDS LOVE
INGREDIENTS FOR 12 MUFFINS :
.....................................................................................................................................................................................
INGREDIENTS FOR 12 MUFFINS :
Dry ingredients - 1.5 cups flour
- 1 teaspoonful of baking powder
- 1 level teaspoon fine salt
- Spices - 1/2 teaspoon garlic powder
- 1/2 teaspoon dry thyme
- 1 teaspoon dry oregano
- 1 teaspoonful of baking powder
- 1 level teaspoon fine salt
- Spices - 1/2 teaspoon garlic powder
- 1/2 teaspoon dry thyme
- 1 teaspoon dry oregano
Liquid mixture - 2 eggs L
- 1.5 cup milk
- 1 tablespoon olive oil
- 1/2 cup / 20 chopped olives - Kalamata / Green
- 1 cup crumbled cheese - yellow / Bulgarian 5%
- 1.5 cup milk
- 1 tablespoon olive oil
- 1/2 cup / 20 chopped olives - Kalamata / Green
- 1 cup crumbled cheese - yellow / Bulgarian 5%
Tomato sauce - 2 big tomatoes, seeded
- 3 large garlic cloves
- 2 tablespoons olive oil
- A handful of oregano or basil leaves / 1 teaspoon
- 3 large garlic cloves
- 2 tablespoons olive oil
- A handful of oregano or basil leaves / 1 teaspoon
dry oregano
- 1 level teaspoon fine salt
- 1 level teaspoon fine salt
Cheese for decoration - 1 cup grated yellow cheese
PREPARATIONS :
- Pre-preparation - I prepare separate bowls of dry and wet
ingredients in advance and mix only before baking
- In a large bowl mix the dry ingredients
- In another bowl mix the liquid mixture
- Heat the oven to 180 ° C
- Pour the liquid mixture on the dry ingredients
- Mix slightly with a tablespoon, until the mixture is uniform. It would
- In a large bowl mix the dry ingredients
- In another bowl mix the liquid mixture
- Heat the oven to 180 ° C
- Pour the liquid mixture on the dry ingredients
- Mix slightly with a tablespoon, until the mixture is uniform. It would
not matter if there were lumps of flour. They will dissolve in baking.
This ensures an airy pastry
- Set aside for 15 minutes
- Tomato sauce - grind everything in a small mixer with pulses until
- Set aside for 15 minutes
- Tomato sauce - grind everything in a small mixer with pulses until
you get a little lumpy texture
- Spray oil in a socket pattern
- Spray oil in a socket pattern
- Pour the batter into each socket up to 3/4 height
- Pour on each muffin 2 tablespoons of tomato sauce
- Spread a tablespoon of grated cheese on each muffin
- Bake for 20 minutes, until lightly browned, or until a toothpick
- Pour on each muffin 2 tablespoons of tomato sauce
- Spread a tablespoon of grated cheese on each muffin
- Bake for 20 minutes, until lightly browned, or until a toothpick
comes out dry
- Cool five minutes on the counter and remove from the mold (if you
- Cool five minutes on the counter and remove from the mold (if you
wait longer - it will be difficult to get them whole)
- Serving - Delicious when served immediately because the taste is
- Serving - Delicious when served immediately because the taste is
quickly aged
- Freezing - You can freeze immediately after baking, after a slight
- Freezing - You can freeze immediately after baking, after a slight
cooling, and later you can thaw and heat again
.....................................................................................................................................................................................
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה