מאפינס פיצה שילדים אוהבים - ISRAELI FOOD - אוכל ישראלי



 חטיף שילדים אוהבים להכין ולזלול
   PIZZA  MUFFINS  THAT  KIDS  LOVE
SEE  TRANSLATION  BELOW
סיפור-לא סיפרתי.  מצולם - עידו - אביתר

.....................................................................................................................................................................................

סבתא, איזה כיף היה להכין איתך מאפינס פיצה ....




יאמי ... 
 .....................................................................................................................................................................................

מאפינס פיצה שילדים אוהבים
.....................................................................................................................................................................................

מצרכים לתבנית של 12 מאפינס : 

מצרכים יבשים     -   1.5 כוס קמח
                         -   1 כפית גדושה אבקת אפייה
                         -   1 כפית מחוקה מלח דק
                         -   תבלינים   -   1/2 כפית אבקת שום
                                           -   1/2 כפית תימין יבש
                                           -   1 כפית אורגנו יבש
לתערובת נוזלית  -   2 ביצים L
                        -   1.5 כוס חלב
                        -   1 כף שמן זית
                        -   1/2 כוס / 20 זיתים קצוצים - קלמטה / ירוקים
                        -   1 כוס גבינה מפוררת - צהובה / בולגרית 5%
רוטב העגבניות   -   2 עגבניות גדולות ללא גרעינים
                        -   3 שיני שום גדולות
                        -   2 כפות שמן זית
                        -   חופן עלי אורגנו או ריחן / 1 כפית אורגנו יבש
                        -   1 כפית מחוקה מלח דק
גבינה לעיטור      -   1 כוס גבינה צהובה מגוררת

אופן ההכנה :

   -   הכנה מראש - אני נוהגת להכין מראש קערות נפרדות של מצרכים יבשים ולחים

       ומערבבת רק לפני האפייה
   -   בקערה גדולה לערבב את החומרים היבשים במקצף יד
   -   בקערה נוספת לערבב את התערובת הנוזלית
   -   לחמם את התנור ל-180 מעלות
   -   לצקת את התערובת הנוזלית על החומרים היבשים
   -   לערבב מעט בכף, רק עד שהתערובת אחידה.  לא נורא אם יישארו גושי קמח.

       הם יתמוססו באפייה.  כך נבטיח מאפה אוורירי
   -   להניח בצד לרבע שעה
   -   רוטב העגבניות - לטחון הכל בפולסים במיקסר קטן, עד לקבלת מירקם מעט

       גושני
   -   לרסס בשמן תבנית שקעים
   -   לצקת את הבלילה לכל שקע עד 3/4 גובה
   -   לצקת על כל מאפין 2 כפות מרוטב העגבניות
   -   לפזר כף גבינה צהובה מגוררת על כל מאפין
   -   לאפות משך 20 דקות, עד להשחמה קלה, או עד שקיסם יוצא יבש
   -   לצנן חמש דקות על השיש ולהוציא מהתבנית (אם מחכים יותר - קשה להוציא

       אותם שלמים)
   -   ההגשה - טעים כשמוגש מיד כיוון שהטעם מתיישן מהר
   -   הקפאה - ניתן להקפיא מיד בתום האפייה, אחרי צינון קל, ובמועד מאוחר יותר

       ניתן להפשיר ולחמם שוב

.....................................................................................................................................................................................
PIZZA  MUFFINS  THAT  KIDS  LOVE
.....................................................................................................................................................................................


INGREDIENTS  FOR  12  MUFFINS :

Dry ingredients  -   1.5 cups flour
                          -   1 teaspoonful of baking powder
                          -   1 level teaspoon fine salt
                          -   Spices   -   1/2 teaspoon garlic powder
                                            -   1/2 teaspoon dry thyme
                                            -   1 teaspoon dry oregano

Liquid mixture    -   2 eggs L
                          -   1.5 cup milk
                          -   1 tablespoon olive oil
                          -   1/2 cup / 20 chopped olives - Kalamata / Green
                          -   1 cup crumbled cheese - yellow / Bulgarian 5%


Tomato sauce   -   2 big tomatoes, seeded
                          -   3 large garlic cloves
                          -   2 tablespoons olive oil
                          -   A handful of oregano or basil leaves / 1 teaspoon

                              dry oregano
                          -   1 level teaspoon fine salt

Cheese for decoration - 1 cup grated yellow cheese
PREPARATIONS :

    -   Pre-preparation - I prepare separate bowls of dry and wet
        ingredients in advance and mix only before baking
    -   In a large bowl mix the dry ingredients
    -   In another bowl mix the liquid mixture
    -   Heat the oven to 180 ° C
    -   Pour the liquid mixture on the dry ingredients
    -   Mix slightly with a tablespoon, until the mixture is uniform. It would
        not matter if there were lumps of flour. They will dissolve in baking.
        This ensures an airy pastry
    -   Set aside for 15 minutes
    -   Tomato sauce - grind everything in a small mixer with pulses until
        you get a little lumpy texture
    -   Spray oil in a socket pattern

    -   Pour the batter into each socket up to 3/4 height
    -   Pour on each muffin 2 tablespoons of tomato sauce
    - Spread a tablespoon of grated cheese on each muffin
    -   Bake for 20 minutes, until lightly browned, or until a toothpick

        comes out dry
    -   Cool five minutes on the counter and remove from the mold (if you

        wait longer - it will be difficult to get them whole)
    -   Serving - Delicious when served immediately because the taste is
        quickly aged
    -   Freezing - You can freeze immediately after baking, after a slight
        cooling, and later you can thaw and heat again
.....................................................................................................................................................................................

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה