פסטה קיצית קלה מהירת הכנה וטעימה-טעימה
PASTA WITH NO-COOK FRESH TOMATO SAUCE - SALSA CRUDA
סיפור-ארוחה מהירה עם אסנת והגר על הדשא
.....................................................................................................................................................................................
בתי האמצעית בת שבע-עשרה לערך, נכנסת בסערה הביתה, כדרכה …. מתה מרעב…… בא לי פסטה…… אוי, אבל זה ייקח הרבה זמן....
.....................................................................................................................................................................................
בתי האמצעית בת שבע-עשרה לערך, נכנסת בסערה הביתה, כדרכה …. מתה מרעב…… בא לי פסטה…… אוי, אבל זה ייקח הרבה זמן....
חמודה שלי, תתאפקי קצת ותוך כלום זמן אכין לך פסטה ברוטב
עגבניות טרי, קיצי וטעים-טעים.
עגבניות טרי, קיצי וטעים-טעים.
"לא יכול להיות…….לא מאמינה…….טוב. אחכה…..."
שעת בין ערביים, מזג-אויר קיצי נעים …….. שמיכת פיקה על הדשא……. פסטה ברוטב סלסה-קרודה ריחני……
" וואו אמא, איזו מהירות……..ממממ……. כמה טעים……... "
חברה, בת השכנים, מגיחה מאחור בעקבות הריח..... ומצטרפת אלינו.
החיים הטובים……..
.....................................................................................................................................................................................
פסטה ברוטב עגבניות טריות - סלסה קרודה
.....................................................................................................................................................................................
מצרכים ל- 4-6 מנות :
הפסטה :
- 500 ג' ספגטי מקמח לבן/מלא (מפיק 4 כוסות פסטה מבושלת)
- 4 כפות שמן זית
לסלט :
- 5 עגבניות חתוכות לקוביות קטנות
- 1/2 כוס זיתי קלמטה מגולענים וקצוצים / פילטים אנשובי (לא ניסיתי)
- 3 כפות שמן זית
- 2 כפות חומץ בלסמי
- 4 שיני שום קצוצות דק
- תבלינים - 1 כפית אורגנו יבש
- 1/2 כפית טימין יבש
- לבחירה - פלפל אדום חריף טרי פרוס / קורט פלפל שאטה גרוס
- 1 כפית מחוקה סוכר חום
- 1 כפית מלח דק (פחות, אם משתמשים באנשובי)
לעיטור המנה :
- גבינת פרמזן מגוררת / פטה או בולגרית מפוררת
אופן ההכנה :
טיפ לארוחה מהירה :
- הקפאה - אני נוהגת להקפיא ספגטי במנות אישיות. בזמן חימום הפסטה
במיקרוגל, אני מכינה בזריזות את הסלט ו....ו-וו-אלה המנה מוכנה לרעבים
בישול הפסטה :
- לבשל לדרגת אל-דנטה לפי הוראות היצרן, לסנן ולערבב בשמן זית
הכנת המנה :
- לערבב את הסלט המוכן יחד עם הפסטה החמה
- להוסיף שפע של עלי ריחן שלמים או מגולגלים וגזורים דק במספריים
- לעטר בגבינת פרמזן מגוררת / פטה או בולגרית מפוררת
- לעטר בגבינת פרמזן מגוררת / פטה או בולגרית מפוררת
.....................................................................................................................................................................................
הצילום מאתר
https://www.savingdessert.com/bucatini-puttanesca-spicy-one-pot-pasta/
https://www.savingdessert.com/bucatini-puttanesca-spicy-one-pot-pasta/
.....................................................................................................................................................................................
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה