סלט פשוט וטעים להפליא מהמטבח האיטלקי . ניתן להגישו כסלט או להניחו על ברוסקטה כמנה ראשונה
ITALIAN SALAD WITH MUSHROOMS CHERRY TOMATOES BASIL AND PINE NUTS
SEE TRANSLATION BELOW
סיפור - הטיול לאגם קומו באיטליה
.....................................................................................................................................................................................
זוג צעיר בטיול ראשון לחו"ל בתחילת שנות השבעים.
ארבעה חודשים באירופה עם פולקסוואגן-ואן מקרטע שהוסב לקרוואן מאולתר.
הסלט האיטלקי מעלה זיכרונות מאזור אגם קומו באיטליה, הטיול הרגלי על שפת האגם הרוגע והקפה האיכותי בבתי הקפה.
איזה יופי צרוף. איזו שלווה....
.....................................................................................................................................................................................
סלט איטלקי - פטריות, עגבניות שרי, ריחן וצנוברים
.....................................................................................................................................................................................
סלט פשוט וטעים להפליא מהמטבח האיטלקי .
ניתן להגישו כסלט או להניחו על ברוסקטה כמנה ראשונה
.....................................................................................................................................................................................
מצרכים :
- הרוטב - 1-2 כף שמן זית
- מיץ מלימון שלם
- 3 קוביות ריחן קפואות של דורות
- 2 שיני שום קצוצות דק
- 18 עגבניות שרי חצויות, או 3 עגבניות גדולות קצוצות גס
- מיץ מלימון שלם
- 3 קוביות ריחן קפואות של דורות
- 2 שיני שום קצוצות דק
- 18 עגבניות שרי חצויות, או 3 עגבניות גדולות קצוצות גס
- 1 חבילה פטריות שמפיניון פרוסות או חתוכות לרבעים
- שפע עלי ריחן
- 2-3 כפות צנוברים קלויים במחבת טפלון
- שפע עלי ריחן
- 2-3 כפות צנוברים קלויים במחבת טפלון
- מלח גס
אופן ההכנה :
- הכנה מראש :
- ניתן להכין מראש את הרוטב והעגבניות חתוכות ולאחסן בשני כלים
נפרדים בקירור
- ניתן להכין מראש את הרוטב והעגבניות חתוכות ולאחסן בשני כלים
נפרדים בקירור
- קרוב להגשה, למניעת השחרה :
- לקלות את הצנוברים במחבת טפלון
- לפרוס את הפטריות
- לגלגל את עלי הריחן ולגזור דק במספריים, או לצרפם שלמים לסלט
- לקלות את הצנוברים במחבת טפלון
- לפרוס את הפטריות
- לגלגל את עלי הריחן ולגזור דק במספריים, או לצרפם שלמים לסלט
- להגשה :
- לחבר את כל הרכיבים, למעט הצנוברים
- להוסיף מלח גס ולבחוש
- לפזר צנוברים קלויים
- לחבר את כל הרכיבים, למעט הצנוברים
- להוסיף מלח גס ולבחוש
- לפזר צנוברים קלויים
.....................................................................................................................................................................................
התמונה מאתר
.....................................................................................................................................................................................
ITALIAN SALAD WITH MUSHROOMS CHERRY TOMATOES BASIL AND PINE NUTS
.....................................................................................................................................................................................
INGREDIENTS :
- For the sauce :
- 1-2 tablespoon of olive oil
- Lemon juice, whole
- 3 Dorot frozen basil cubes
- 2 garlic cloves finely chopped
- 18 cherry tomatoes, halved sliced or large tomatoes, coarsely
chopped
chopped
- 1 package of champignon mushrooms sliced or cut into quarters
- Plenty of basil leaves, whole sliced or rolled and cut with scissors
- 2-3 tablespoons of toasted pine nuts in a large nonstick skillet
- Coarse salt
.....................................................................................................................................................................................
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה