SPICY PEPPERS SALAD SEASONED WITH PICKLED LEMON AND GARLIC AND ALL ABOUT THE HEALTH VALUES
מתאבן פיקנטי וטעים-טעים עם טעם של עוד .....
SEE TRANSLATION BELOW
סיפור-הערכים הבריאותיים של הפלפל
.....................................................................................................................................................................................
הערכים התזונתיים של הפלפל האדום (גמבה)
הפלפל האדום הוא הכוכב האמיתי בצלחת. הוא מכיל את הכמות הרבה ביותר של ויטמין C והרבה מעבר לפירות הדר כמו תפוז ולימון. חצי פלפל יספק את הצריכה היומית של ויטמין C לאדם מבוגר.
הפלפל מכיל גם כמות גבוהה של בטא קרוטן, נוגד חמצון בעל חשיבות, שמאט את תהליכי ההזדקנות.
אכילת גמבה תורמת למניעת מחלות לב. היא תורמת לבריאות מערכת העיכול והיא שומרת על רמת סוכר קבועה בדם.
ב-100 גרם פלפל יש כ-20 עד 25 קלוריות, ומשום כך הוא שמיש בדיאטות שונות.
גמבה מומלץ לאכול לאחר בישול - בדרך זו מינרלים וויטמינים נספגים ברמות גבוהות יותר בגוף. מומלץ לצרוך אותה עם שמן זית שעוזר בספיגת המינרלים. מומלץ לבשל מעט ועם הקליפה על מנת לצמצם איבוד ויטמינים.
ניתן לשלב את הפלפל האדום בסלטים, בכריכים או סתם לנשנש כארוחות הביניים. אפשר להציעו גם לילדים כמקור עשיר וחשוב לוויטמין C בצורת מקלות ל"ניגוב" גבינה, או אפילו בקופסה קטנה לבית הספר/קייטנה במקום שקית של חטיף.
ברפואה הסינית פלפל נחשב מזון מחמם, במיוחד הזנים החריפים. הוא עוזר לחיזוק אנרגית היאנג בטחול, בקיבה ובריאות ותורם בהנעת הדם. כתבלין הוא מחזק את המעי הגס והקיבה ופותר בעיות לחות.
הפלפל האדום הוא הכוכב האמיתי בצלחת. הוא מכיל את הכמות הרבה ביותר של ויטמין C והרבה מעבר לפירות הדר כמו תפוז ולימון. חצי פלפל יספק את הצריכה היומית של ויטמין C לאדם מבוגר.
הפלפל מכיל גם כמות גבוהה של בטא קרוטן, נוגד חמצון בעל חשיבות, שמאט את תהליכי ההזדקנות.
אכילת גמבה תורמת למניעת מחלות לב. היא תורמת לבריאות מערכת העיכול והיא שומרת על רמת סוכר קבועה בדם.
ב-100 גרם פלפל יש כ-20 עד 25 קלוריות, ומשום כך הוא שמיש בדיאטות שונות.
גמבה מומלץ לאכול לאחר בישול - בדרך זו מינרלים וויטמינים נספגים ברמות גבוהות יותר בגוף. מומלץ לצרוך אותה עם שמן זית שעוזר בספיגת המינרלים. מומלץ לבשל מעט ועם הקליפה על מנת לצמצם איבוד ויטמינים.
ניתן לשלב את הפלפל האדום בסלטים, בכריכים או סתם לנשנש כארוחות הביניים. אפשר להציעו גם לילדים כמקור עשיר וחשוב לוויטמין C בצורת מקלות ל"ניגוב" גבינה, או אפילו בקופסה קטנה לבית הספר/קייטנה במקום שקית של חטיף.
ברפואה הסינית פלפל נחשב מזון מחמם, במיוחד הזנים החריפים. הוא עוזר לחיזוק אנרגית היאנג בטחול, בקיבה ובריאות ותורם בהנעת הדם. כתבלין הוא מחזק את המעי הגס והקיבה ופותר בעיות לחות.
.............................................................................................................................................
סלט פלפלים פיקנטי בתיבול שום ולימון כבוש והכל אודות הערכים הבריאותיים
.............................................................................................................................................
.............................................................................................................................................
להשחים פלפלים אדומים וחריפים בגריל התנור
לכסות בניילון נצמד ולקרר כמה דקות
לקלוף, להסיר את הגרעינים ולחתוך לרצועות
להוסיף שום, מחית לימון כבוש, מיץ לימון, שמן זית, חומץ ומלח ולערבב
מצרכים :
- 5 פלפלים אדומים
- 3 פלפלים ירוקים חריפים
- 3 שיני שום פרוסות
- 1 כף מחית לימון כבוש
- מיץ לימון לפי הטעם האישי
- 3 כף שמן זית
- 1 כף חומץ בן יין לבן (עוזר בשימור)
- מלח דק במידת הצורך
מצרכים :
- 5 פלפלים אדומים
- 3 פלפלים ירוקים חריפים
- 3 שיני שום פרוסות
- 1 כף מחית לימון כבוש
- מיץ לימון לפי הטעם האישי
- 3 כף שמן זית
- 1 כף חומץ בן יין לבן (עוזר בשימור)
- מלח דק במידת הצורך
אופן ההכנה :
- לחמם תנור בתכנית גריל בחום גבוה
- להניח את הפלפלים בתבנית ולקלות לגוון שחום ולהפוך מדי פעם
- להניח לקירור קל בקערה מכוסה בניילון נצמד (עוזר בקילוף)
- לקלוף את הפלפלים, להסיר את הגרעינים ולחתוך לרצועות
- להוסיף את שאר הרכיבים ולערבב
- אפשר להקפיא במנות קטנות ולהפשיר לפי הצורך
- לחמם תנור בתכנית גריל בחום גבוה
- להניח את הפלפלים בתבנית ולקלות לגוון שחום ולהפוך מדי פעם
- להניח לקירור קל בקערה מכוסה בניילון נצמד (עוזר בקילוף)
- לקלוף את הפלפלים, להסיר את הגרעינים ולחתוך לרצועות
- להוסיף את שאר הרכיבים ולערבב
- אפשר להקפיא במנות קטנות ולהפשיר לפי הצורך
.............................................................................................................................................
. SPICY PEPPERS SALAD SEASONED WITH PICKLED LEMON AND GARLIC AND ALL ABOUT THE HEALTH VALUES
............................................................................................................................................
INGREDIENTS :
- 5 red peppers
- 3 hot green peppers
- 3 cloves of garlic, sliced
- 1 tablespoon of pickled lemon puree
- Lemon juice according to your personal taste
- 3 tbsp of olive oil
- 1 tbsp white wine vinegar (helps in preserving)
- Fine salt if necessary
- 3 hot green peppers
- 3 cloves of garlic, sliced
- 1 tablespoon of pickled lemon puree
- Lemon juice according to your personal taste
- 3 tbsp of olive oil
- 1 tbsp white wine vinegar (helps in preserving)
- Fine salt if necessary
PREPARATIONS :
- Preheat oven to a grill program
- Place the peppers in in a baking dish, brown and occasionally
turn
- Put to cool in a covered bowl with plastic wrap (helps peeling)
- Peel the peppers, remove the seeds and cut into strips
- Add the remaining ingredients and mix
- Small doses can be frozen and thawed as needed
- Preheat oven to a grill program
- Place the peppers in in a baking dish, brown and occasionally
turn
- Put to cool in a covered bowl with plastic wrap (helps peeling)
- Peel the peppers, remove the seeds and cut into strips
- Add the remaining ingredients and mix
- Small doses can be frozen and thawed as needed
.............................................................................................................................................
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה