עוף במלח על מצע טריזי כרוב - ISRAELI FOOD - אוכל ישראלי



כמה פשוט ככה טעים.  אדי המלח עושים את המלאכה ומתקבל עוף טעים, שזוף, פריך ועסיסי.  והכרוב? הוא גונב את ההצגה....
   CHICKEN  ROASTED  WITH  SALT,  ON  A  BED  OF  CABBAGE  WEDGES
SEE  TRANSLATION  BELOW
סיפור-לא סיפרתי.  מצולם

.....................................................................................................................................................................................

כמה פשוט ככה טעים.  אדי המלח עושים את המלאכה ומתקבל עוף טעים, שזוף, פריך ועסיסי.  והכרוב? הוא גונב את ההצגה....






בתיאבון

 .....................................................................................................................................................................................
עוף במלח על מצע טריזי כרוב
 .....................................................................................................................................................................................

מצרכים : 

   -   6 כרעי עוף (או לפי מספר הסועדים)
   -   1 ראש כרוב גדול
   -   טפטוף של שמן זית
   -   פלפל שחור גרוס 
   -   מלח דק
   -   מלח גס בכלי מאפינס חד פעמיים
אופן ההכנה :

   -   לחמם תנור ל-250 מעלות
   -   לצפות תבנית בנייר אפייה ולהניח ב-4 פינות התבנית את הכלים עם המלח

       הגס
   -   לפרוס את הכרוב לטריזים עם הגזע, לטפטף ולעסות בשמן זית ולזרות מלח דק
   -   להניח את נתחי העוף על טריזי הכרוב, לטפטף גם עליהם מעט שמן זית,

       לעסות ולזרות פלפל שחור גרוס ומעט מלח דק אם העוף מוכשר 
   -   לאפות עד השחמה, משך כשעה, ואפשר להפוך במהלך האפייה
   -   להעביר את נתחי העוף לכלי הגשה ולשמור על חומם
   -   להמשיך לאפות את מצע הכרוב עד השחמה, לצרף לעוף ולהגיש
   -   אני מאחסנת את כלי המאפינס עם המלח במקפיא, לשימוש עתידי

עוד מתכוני עוף בבלוג :

http://healthy-gourmet-recipes.blogspot.co.il/search/label/%D7%A2%D7%95%D7%A3

.....................................................................................................................................................................................
CHICKEN  ROASTED  WITH  SALT,  ON  A  BED  OF  CABBAGE  WEDGES
.....................................................................................................................................................................................


INGREDIENTS :
    -   6 whole legs of chicken (or according to the number of diners)
    -   1 large cabbage
    -   Drizzle of olive oil 
    -   Ground black pepper
    -   Coarse salt in disposable muffin dishes
    -   Fine salt

  
PREPARATIONS :
    -   Preheat oven to 250 ° C
    -   Cover the baking tray with baking paper and place the 
dishes with
        salt in 4 corners
   -   Spread the cabbage to wedges with the stem, drip and massage
       with olive oil and fine salt
   -   Lay the chunks of chicken on the cabbage wedges, dripping on
        them as well a little olive oil, massage and sprinkle black pepper
       and a little fine salt if the chicken is kosher
   -   Bake until browned,  for about an hour, and you can turn

       over while baking
   -   Transfer the chicken pieces to a serving dish and keep them warm
   -   Continue to bake the cabbage until browned, attach to the chicken

       and serve
   -   I store the coarse  salt dishes in the freezer for future uses
   .............................................................................................................................................

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה