כמה פשוט ככה טעים. אדי המלח עושים את המלאכה ומתקבל עוף טעים, שזוף, פריך ועסיסי. והכרוב? הוא גונב את ההצגה....
CHICKEN ROASTED WITH SALT, ON A BED OF CABBAGE WEDGES
SEE TRANSLATION BELOW
סיפור-לא סיפרתי. מצולם
.....................................................................................................................................................................................
כמה פשוט ככה טעים. אדי המלח עושים את המלאכה ומתקבל עוף טעים, שזוף, פריך ועסיסי. והכרוב? הוא גונב את ההצגה....
בתיאבון
.....................................................................................................................................................................................
עוף במלח על מצע טריזי כרוב
.....................................................................................................................................................................................בתיאבון
.....................................................................................................................................................................................
עוף במלח על מצע טריזי כרוב
מצרכים :
- 6 כרעי עוף (או לפי מספר הסועדים)
- 1 ראש כרוב גדול
- טפטוף של שמן זית
- פלפל שחור גרוס
- מלח דק
- מלח גס בכלי מאפינס חד פעמיים
אופן ההכנה :
- לחמם תנור ל-250 מעלות
- לצפות תבנית בנייר אפייה ולהניח ב-4 פינות התבנית את הכלים עם המלח
הגס
- לפרוס את הכרוב לטריזים עם הגזע, לטפטף ולעסות בשמן זית ולזרות מלח דק
- להניח את נתחי העוף על טריזי הכרוב, לטפטף גם עליהם מעט שמן זית,
לעסות ולזרות פלפל שחור גרוס ומעט מלח דק אם העוף מוכשר
- לאפות עד השחמה, משך כשעה, ואפשר להפוך במהלך האפייה
- להעביר את נתחי העוף לכלי הגשה ולשמור על חומם
- להמשיך לאפות את מצע הכרוב עד השחמה, לצרף לעוף ולהגיש
- לצפות תבנית בנייר אפייה ולהניח ב-4 פינות התבנית את הכלים עם המלח
הגס
- לפרוס את הכרוב לטריזים עם הגזע, לטפטף ולעסות בשמן זית ולזרות מלח דק
- להניח את נתחי העוף על טריזי הכרוב, לטפטף גם עליהם מעט שמן זית,
לעסות ולזרות פלפל שחור גרוס ומעט מלח דק אם העוף מוכשר
- לאפות עד השחמה, משך כשעה, ואפשר להפוך במהלך האפייה
- להעביר את נתחי העוף לכלי הגשה ולשמור על חומם
- להמשיך לאפות את מצע הכרוב עד השחמה, לצרף לעוף ולהגיש
- אני מאחסנת את כלי המאפינס עם המלח במקפיא, לשימוש עתידי
עוד מתכוני עוף בבלוג :
http://healthy-gourmet-recipes.blogspot.co.il/search/label/%D7%A2%D7%95%D7%A3
עוד מתכוני עוף בבלוג :
http://healthy-gourmet-recipes.blogspot.co.il/search/label/%D7%A2%D7%95%D7%A3
.....................................................................................................................................................................................
CHICKEN ROASTED WITH SALT, ON A BED OF CABBAGE WEDGES
.....................................................................................................................................................................................
INGREDIENTS :
- 6 whole legs of chicken (or according to the number of diners)
- 1 large cabbage
- Drizzle of olive oil
- Ground black pepper
- Coarse salt in disposable muffin dishes
- Coarse salt in disposable muffin dishes
- Fine salt
PREPARATIONS :
- Preheat oven to 250 ° C
- Cover the baking tray with baking paper and place the dishes with
salt in 4 corners
- Cover the baking tray with baking paper and place the dishes with
salt in 4 corners
- Spread the cabbage to wedges with the stem, drip and massage
with olive oil and fine salt
with olive oil and fine salt
- Lay the chunks of chicken on the cabbage wedges, dripping on
them as well a little olive oil, massage and sprinkle black pepper
and a little fine salt if the chicken is kosher
- Bake until browned, for about an hour, and you can turn
over while baking
- Transfer the chicken pieces to a serving dish and keep them warm
- Continue to bake the cabbage until browned, attach to the chicken
and serve
- I store the coarse salt dishes in the freezer for future uses
and a little fine salt if the chicken is kosher
- Bake until browned, for about an hour, and you can turn
over while baking
- Transfer the chicken pieces to a serving dish and keep them warm
- Continue to bake the cabbage until browned, attach to the chicken
and serve
- I store the coarse salt dishes in the freezer for future uses
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה