פסטו בצבעי ירוק עזים.
אפשר לשדך אותו לפסטה, לחזה עוף צלוי, או סתם ללבנה או קוטג' וחלה טרייה - יאמי ....
ITALIAN AVOCADO PESTO APPETIZER AND ALL ABOUT BASIL AND IT'S HEALTH VALUES
SEE TRANSLATION BELOW
סיפור - הכל אודות הריחן/בזיליקום וערכיו הבריאותיים
..................................................................................................................................................................................
ריחן-בזיליקום - ערכים בריאותיים
.....................................................................................................................................................................................
- זהירות !!! - לא מומלץ לילדים, בהריון ובהנקה
- נוגד סרטן - ע"פ מחקר מדעי - בשל נוגדי חימצון ופטוכמיקלים
- לסכרת - ע"פ מחקר מדעי מסייע בבקרת רמות הסוכר בדם - עשיר בחלבון, כספית וויטמינים A, C ובעיקר K
- לבריאות הלב / לאיזון לחץ דם / לקרישת דם / לכלי דם - להסתיידות
עורקים
- לאוסטיאופורוזיס - בריחת סידן
- לעיכול - נוגד עוויתות / משכך גזים / קוטל תולעי מעיים
- לבריאות העיניים
- לעור - מחטא / מרגיע גירוד מעקיצות יתושים וחרקים / למחלות
עור / לפצעים / לאקזמה-פטריות
- למחלות חום והצטננות - מוריד חום ומעודד הזעה / לשיעול / לדלקות גרון
- לנפש - מקל על דיכאון / מרגיע
- לשינה טובה
- לנשים - להתכווצויות מחזור
- לשינה טובה
- לנשים - להתכווצויות מחזור
- חליטת תה - 8 עלים לספל מים רותחים - לשיעול, לגזים, לכאבי חניכיים,
לשינה טובה, להתכווצויות מחזור ולאיזון לחץ דם
- לעקיצות וגירוד - הצמידו עלה בזיליקום ממולל לאזור המגורה - מרגיע, לשינה טובה, להתכווצויות מחזור ולאיזון לחץ דם
משכך כאב, מונע נזק
- כיב בפה - הצמדת עלה ריחן ממולל תקל על הכאב
- סירופ לשיעול ודלקת גרון - לסחוט מיץ מהעלים ולהוסיף כמות שווה של
דבש
..................................................................................................................................................................................
פסטו עם פסטה, על חזה עוף צלוי, או סתם עם לבנה ולחם טרי - יאמי ....
אני נוהגת להגיש אותו , בליווי לבנה ביתית , כחלק מהמזטים שמקדימים את הארוחה.
זה כל מה שתצטרכו
לטחון בבלנדר את כל הרכיבים פרט לאבוקדו
להוסיף את האבוקדו לטחינה מחיתית
לשפר טעמים ולהגיש
בתיאבון ....
..................................................................................................................................................................................
מצרכים :
- 2 אבוקדו גדולים
- 2 צרורות (כוס) עלי ריחן-בזיליקום ללא גבעולים (הגבעולים מרים)
- 2 כפות גדושות צנוברים
- 3 שיני שום גדולות
- מיץ מלימון שלם (1/2 כוס = 8 כף), או יותר, לפי הטעם האישי
- 1/4 כוס שמן זית (4 כפות)
- 1/3 כוס (40 גרם) גבינת פרמזן
- מלח דק
- 2 אבוקדו גדולים
- 2 צרורות (כוס) עלי ריחן-בזיליקום ללא גבעולים (הגבעולים מרים)
- 2 כפות גדושות צנוברים
- 3 שיני שום גדולות
- מיץ מלימון שלם (1/2 כוס = 8 כף), או יותר, לפי הטעם האישי
- 1/4 כוס שמן זית (4 כפות)
- 1/3 כוס (40 גרם) גבינת פרמזן
- מלח דק
- לטחון בבלנדר את כל המרכיבים פרט לאבוקדו
- טיפ - למניעת השחרה יש לשטוף את האבוקדו הקלוף במים
- להוסיף את האבוקדו לטחינה מחיתית
- לשפר טעמים
הקפאה :
- אם מקפיאים מיד בתום ההכנה, הפסטו טוב כמו חדש
בהפשרה
.....................................................................................................................................................................................
ITALIAN AVOCADO PESTO APPETIZER AND ALL ABOUT BASIL AND IT'S HEALTH VALUES
.....................................................................................................................................................................................
Pesto with pasta, grilled chicken breast, or just with fresh labaneh cheese and fresh bread - yum
FREEZING :
- If you freeze immediately after preparing, the pesto will be good
INGREDIENTS :
- 2 large avocados
- 2 packs of basil leaves, without stems
- 2 heaping tablespoons pine nuts
- 3 large garlic cloves
- Whole lemon juice (1/2 cup = 8 tbsp) or more, according to
- 2 large avocados
- 2 packs of basil leaves, without stems
- 2 heaping tablespoons pine nuts
- 3 large garlic cloves
- Whole lemon juice (1/2 cup = 8 tbsp) or more, according to
personal taste
- 1/4 cup olive oil (4 tablespoons)
- 40 grams of Parmesan cheese
- Fine salt
- 1/4 cup olive oil (4 tablespoons)
- 40 grams of Parmesan cheese
- Fine salt
PREPARATION :
- Grind all the ingredients in the blender, except avocado
- Add the avocado to the blender
- Improve tastes
- Grind all the ingredients in the blender, except avocado
- Add the avocado to the blender
- Improve tastes
FREEZING :
- If you freeze immediately after preparing, the pesto will be good
as new after thawing
.....................................................................................................................................................................................
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה