מתאבן פסטו אבוקדו איטלקי והכל אודות הריחן (בזיליקום) וערכיו הבריאותיים - ISRAELI FOOD - אוכל ישראלי




   פסטו בצבעי ירוק עזים. 
אפשר לשדך אותו לפסטה, לחזה עוף צלוי, או סתם ללבנה או קוטג' וחלה טרייה - יאמי ....
  ITALIAN  AVOCADO  PESTO  APPETIZER  AND  ALL ABOUT  BASIL  AND  IT'S  HEALTH  VALUES
SEE  TRANSLATION  BELOW
סיפור - הכל אודות הריחן/בזיליקום וערכיו הבריאותיים

..................................................................................................................................................................................
ריחן-בזיליקום - ערכים בריאותיים
.....................................................................................................................................................................................

     -     זהירות !!! - לא מומלץ לילדים, בהריון ובהנקה
     -     נוגד סרטן - ע"פ מחקר מדעי  - בשל נוגדי חימצון   ופטוכמיקלים
     -     לסכרת - ע"פ מחקר מדעי מסייע בבקרת רמות הסוכר בדם
     -     עשיר בחלבון, כספית וויטמינים A, C ובעיקר K
     -     לבריאות הלב  / לאיזון לחץ דם /  לקרישת דם / לכלי דם - להסתיידות
           עורקים
     -     לאוסטיאופורוזיס - בריחת סידן
     -     לעיכול - נוגד עוויתות / משכך גזים / קוטל תולעי מעיים
     -     לבריאות העיניים
     -     לעור - מחטא / מרגיע גירוד מעקיצות יתושים וחרקים  / למחלות
           עור / לפצעים / לאקזמה-פטריות
     -     למחלות חום והצטננות - מוריד חום ומעודד הזעה / לשיעול / לדלקות גרון
     -     לנפש - מקל על דיכאון / מרגיע
     -     לשינה טובה
     -     לנשים - להתכווצויות מחזור
     -     חליטת תה - 8 עלים לספל מים רותחים - לשיעול, לגזים, לכאבי חניכיים,
           לשינה טובה, להתכווצויות מחזור ולאיזון  לחץ דם
     -     לעקיצות וגירוד - הצמידו עלה בזיליקום ממולל לאזור המגורה - מרגיע,
           משכך כאב, מונע נזק
     -     כיב בפה - הצמדת עלה ריחן ממולל תקל על הכאב
     -     סירופ לשיעול ודלקת גרון - לסחוט מיץ מהעלים ולהוסיף כמות שווה של
           דבש
..................................................................................................................................................................................

פסטו עם פסטה, על חזה עוף צלוי, או סתם עם לבנה ולחם טרי - יאמי ....
אני נוהגת להגיש אותו , בליווי לבנה ביתית , כחלק מהמזטים שמקדימים את הארוחה.
זה כל מה שתצטרכו
 לטחון בבלנדר את כל הרכיבים פרט לאבוקדו
 
להוסיף את האבוקדו לטחינה מחיתית


  לשפר טעמים ולהגיש
 בתיאבון ....
 ..................................................................................................................................................................................
מצרכים :

   -    2 אבוקדו גדולים             
   -    2 צרורות (כוס) עלי ריחן-בזיליקום ללא גבעולים (הגבעולים מרים)
   -    2 כפות גדושות צנוברים
   -    3 שיני שום גדולות
   -    מיץ מלימון שלם (1/2 כוס = 8 כף), או יותר, לפי הטעם האישי
   -    1/4 כוס שמן זית (4 כפות)
   -    1/3 כוס (40 גרם) גבינת פרמזן
   -     מלח דק
אופן ההכנה :

   -   לטחון בבלנדר את כל המרכיבים פרט לאבוקדו
   -   טיפ - למניעת השחרה יש לשטוף את האבוקדו הקלוף במים

   -   להוסיף את האבוקדו לטחינה מחיתית
   -   לשפר טעמים



הקפאה :

-   אם מקפיאים מיד בתום ההכנה, הפסטו טוב כמו חדש
    בהפשרה


.....................................................................................................................................................................................
ITALIAN  AVOCADO  PESTO  APPETIZER  AND  ALL ABOUT  BASIL  AND  IT'S  HEALTH  VALUES
.....................................................................................................................................................................................
 Pesto with pasta, grilled chicken breast, or just with fresh labaneh cheese and fresh bread - yum

INGREDIENTS :

    -   2 large avocados
    -   2 packs of basil leaves, without stems
    -   2 heaping tablespoons pine nuts
    -   3 large garlic cloves
    -   Whole lemon juice (1/2 cup = 8 tbsp) or more, according to
        personal taste
    -  1/4 cup olive oil (4 tablespoons)
    -   40 grams of Parmesan cheese
    -   Fine salt
PREPARATION :

    -   Grind all the ingredients in the blender, except avocado
    -   Add the avocado to the blender
    -   Improve tastes
 
FREEZING :
      -   If you freeze immediately after preparing, the pesto will be good
          as new after thawing
.....................................................................................................................................................................................

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה