"לנגב" בפיתה ... להוסיף פיסות עגבנייה לביס מושלם ... עונג צרוף... מה צריך יותר מזה ...
LABNEH ENRICHED WITH
OLIVES-NUTS-OREGANO PASTE
SEE TRANSLATION BELOW
סיפור-לא סיפרתי. לספר על איתן והמיזרקה - מים ועוד מים / או חגי עם שופל של שבועיות
.....................................................................................................................................................................................
"לנגב" בפיתה ... להוסיף פיסות עגבנייה לביס מושלם ... עונג צרוף... מה צריך יותר מזה ...
.....................................................................................................................................................................................
לבנה בליווי ממרח זיתים, אגוזים ואורגנו
.....................................................................................................................................................................................
קלייה במחבת :
- חופן פיסטוקים שבורים + 2 כפות צנוברים (הכנתי מאגוזי מלך)
בבלנדר :
- 20 זיתי קלמטה מגולענים
- 2 כפות עלי אורגנו
- 2 כפות פטרוזיליה
תוספות :
- גרידה מ-2 לימונים
- 1 שן שום גדולה קצוצה דק
- 3 כפות שמן זית
אופן ההכנה :
- לקלות במחבת את האגוזים ולקרר מעט
- לקצוץ ממש גס את הזיתים ועשבי התיבול - בבלנדר, בפולסים
- לקצוץ ממש גס את הזיתים ועשבי התיבול - בבלנדר, בפולסים
- לאחד את 2 המסות, להוסיף את יתרת החומרים ולערבב
הגשה :
- לשטח לבנה בקערה גדולה, כמו שמשטחים חומוס
- לפזר במרכז הלבנה את הממרח
- לטפטף שמן זית בנדיבות
- להגיש עם פיתות וטריזי עגבנייה בצד
.....................................................................................................................................................................................
הצילומים מהאתר
https://www.pinterest.com/pin/374432156519389164/
.....................................................................................................................................................................................
LABNEH ENRICHED WITH
OLIVES-NUTS-OREGANO PASTE
.....................................................................................................................................................................................
Roasting in the pan :
- A handful of broken pistachio nuts + 2 spoons of pine nuts (I made walnuts)
With Blender :
- 20 Kalamata olives pitted
- 2 tablespoons oregano leaves
- 2 tablespoons parsley Extras :
- Zest of 2 lemons
- 1 large garlic clove finely chopped
- 3 tablespoons olive oil
- A handful of broken pistachio nuts + 2 spoons of pine nuts (I made walnuts)
With Blender :
- 20 Kalamata olives pitted
- 2 tablespoons oregano leaves
- 2 tablespoons parsley Extras :
- Zest of 2 lemons
- 1 large garlic clove finely chopped
- 3 tablespoons olive oil
PREPARATIONS :
- Fry the nuts in a pan and cool slightly
- Roughly cut the olives and herbs - in a blender, in pulses
- Combine the two masses, add the remaining ingredients and mix SERVING :
- Smear iabneh in a large bowl, like smearing hummus
- Spread olive paste in the center of the labneh - Drip olive oil generously
- Serve with pita bread and tomato wedges on the side
- Roughly cut the olives and herbs - in a blender, in pulses
- Combine the two masses, add the remaining ingredients and mix SERVING :
- Smear iabneh in a large bowl, like smearing hummus
- Spread olive paste in the center of the labneh - Drip olive oil generously
- Serve with pita bread and tomato wedges on the side
.....................................................................................................................................................................................
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה