מרק הירקות הדיאטטי שלי - ISRAELI FOOD - אוכל ישראלי

































ימי קורונה... מסתובבים כל הזמן סביב המקרר... אז בואו ננשנש מרק נפלא - דיאטטי, זול, בריא ובעיקר הכי יאמי בעולם  ...
MY  DIETETIC  VEGETARIAN  SOUP
SEE  TRANSLATION  BELOW
סיפור - תמונות של התאומים אוהבי המרק
.....................................................................................................................................................................................

ימי קורונה... מסתובבים כל הזמן סביב המקרר... אז בואו ננשנש מרק נפלא - דיאטטי, זול, בריא ובעיקר הכי יאמי בעולם  ...


בסיס הטעם מושאל ממרק העוף שלי, אבל... ללא עוף... אז העשרתי אותו בירקות ורכיבים שתורמים למרק טעם אוממי חמישי ומפיקים מרק נפלא.


ה"לקוחות" הקבועים שלי לכל מיני המרק הם הנכדים התאומים המתוקים, עידו ואביתר
































 .....................................................................................................................................................................................
מרק הירקות הדיאטטי שלי
.....................................................................................................................................................................................







הכמויות מתאימות לסיר המרק הענק שלי וניתן להשתמש בכל הירקות או בחלקם.  חשוב רק שהירקות המרוסקים ימלאו כשני שליש מנפח הסיר, מה שיבטיח מרק סמיך ומספק.

מצרכים : 

   הירקות :
   -   1/2 צרור פטרוזיליה
   -   1/2 צרור שמיר
   -   5 גבעולי סלרי עלים
   -   1 בצל
   -   4 גזרים
   -   5 קישואים קטנים
   -   2 קולרבי קטנים
   -   1/2 כרובית קטנה
   -   1 פלפל 
   -   12 שיני שום גדולות
מים :
   -   מים רותחים לכיסוי הירקות   
התיבול :
   -   1 כף אבקת מרק עוף 
   -   1/4 כוס רוטב סויה
   -   שפריץ של רוטב דגים
   -   5 כפות שמן קנולה
   -   מלח
   להסמכה :
   -   3 ביצים
   -   1 כוס מים
   -   4 כפות גדושות קמח מלא   
   
אופן ההכנה :

   -   לקצוץ גס את הירקות, בפולסים, בקוצץ מזון
   -   להניח את הירקות בסיר, כך שימלאו כדי שני שלישים מנפחו
   -   להוסיף מים רותחים עד למילוי הסיר
   -   להוסיף את רכיבי התיבול ולבשל כחצי שעה, עד לריכוך הירקות
   -   לבלול במקצף יד את הביצים, המים והקמח ולהוסיף בהדרגה למרק המתבשל, תוך כדי ערבוב
   -   לבשל ולערבב חמש דקות נוספות ובתיאבון

.....................................................................................................................................................................................
MY  DIETETIC  VEGETARIAN  SOUP
.....................................................................................................................................................................................

The quantities are for my huge soup pot and you can use all or only some of the vegetables. It is only important that the crushed vegetables fill about 2/3 of the pot volume. This ensures a thick and satisfying soup.
INGREDIENTS :

   The vegetables :
    - 1/2 bunch of parsley
    - 1/2 bunch of dill
    - 5 American celery stalks
    - 1 onion
    - 4 carrots
    - 5 small zucchini
    - 2 small kohlrabi
    - 1/2 small cauliflower
    - 1 pepper
    - 12 large garlic cloves Water :
    - Boiling water to cover the vegetables
Seasoning :
    - 1 tablespoon of chicken broth powder
    - 1/4 cup soy sauce
    - Spritz of fish sauce
    - 5 tablespoons canola oil
    -   Salt
For sickening :
    -   3 eggs
    - 1 cup of water - 4 full tablespoons of whole flour
   
 
PREPARATIONS :

    - Coarsely chop the vegetables in a food processor, with pulses
    - Fill the pot with chopped vegetables, up to about 2/3 of its volume
    Add boiling water until the pot is filled
    - Add the seasoning ingredients and cook for about half an hour, until the vegetables are softened
    - Mix the eggs, water and flour and gradually add to the boiling soup and stir
    - Cook and mix for five more minutes

.....................................................................................................................................................................................

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה