סלט טונה אמריקאי מופחת שומן ומעט על ערכיה התזונתיים של הטונה - ISRAELI FOOD - אוכל ישראלי


  סלט חובה בכל דֶלי ודיינר אמריקאיים.  טעים-טעים....
AMERICAN  TUNA  SALAD  REDUCED-FAT AND  ALL  ABOUT   THE  NUTRITIONAL  VALUES 
SEE TRANSLATION  BELOW
סיפור - ערכיה התזונתיים של הטונה

  .............................................................................................................................................

טונה הוא שמם של מספר מיני דגי אוקיינוס ממחלקת מקריני סנפיר.
דגי הטונה מהווים מקור טוב מאוד לחלבון, ניאצין, ויטמין B12 וסלניום וכמו כן, הם גם מקור מזון טוב של ויטמין B6 וזרחן.
כמובן שעדיף לאכול טונה טרייה, אבל טוענים שגם ב-100 גרם של טונה בהירה במים מקופסת שימורים יש 281 מיליגרם של חומצות שומן אומגה 3 ו-0.9 מיליגרם של חומצות שומן אומגה 6. 
  .............................................................................................................................................
סלט טונה אמריקאי מופחת שומן
.............................................................................................................................................
סלט חובה בכל דֶלי ודיינר אמריקאיים. טעים-טעים...
הוא מגיע על בייגל פתוח, עם ירקות או כמו שהוא - גבעת טונה ענקית על צלחת.
תוספת של גרגרי תירס וסלט ירוק בצד יהפכו את הסלט לארוחה צמחונית קיצית מלאה.
  .............................................................................................................................................

  



מצרכים :
-   2 קופסאות מסוננות של טונה במים (המומלצות - פילטונה ופוסידון)
-   2 מלפפון כבוש במלח / 1.5 כוס ירקות מרוקאיים כבושים
-   3 גבעולי סלרי אמריקאי 
-   3 בצל ירוק 

-   1 כפית מלאה רסק לימון כבוש
-   2 כפות גדושות מיונז קל
-   1 כפית חרדל דיז'ון ללא גרגרים
-   לבחירה  - 1 קופסת תירס קל מסוננת
                 - 1 גמבה טרייה
-   פלפל שחור גרוס טרי
-   מלח דק - לדעתי אין צורך

אופן ההכנה :
-   לקצוץ גס בבלנדר ירקות כבושים, סלרי ובצל ירוק
-   לערבב את כל הרכיבים
-   לתקן טעמים

   .............................................................................................................................................
AMERICAN  TUNA  SALAD  REDUCED-FAT AND  ALL  ABOUT   THE  NUTRITIONAL VALUES
 
   .............................................................................................................................................

INGREDIENTS :

     -   2 cans of tuna in water, filtered
     -   2 pickled cucumber in salt / 1.5 glass of 
         Moroccan pickled vegetables
     -   3 stalks of celery
     -   3 green onions
     -   1 spoonful of pickled lemon paste
     -   2 heaping tablespoons of lite mayonnaise
     -   1 teaspoon of Dijon mustard without grains
     -   Optional   -   1 box of lite corn, filtered
                          -   1 fresh red pepper
     -   Freshly ground black pepper
     -   Fine salt - in my opinion there is no need
PREPARATION :

     -   Chop pickles, celery and green onion in a blender
     -   Mix with the rest of ingredients
     -   Fix flavors
   .............................................................................................................................................









אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה