כרעיים / כנפיים פיקנטיות מזוגגות ברוטב אדום בתיבול אנגלי - ISRAELI FOOD - אוכל ישראלי


  נישנוש טעים-טעים עד שקשה להפסיק ....
SPICY  CHICKEN  WINGS / HAMS  GLAZED  IN  RED  SAUCE  WITH  ENGLISH  SPICES
  SEE  TRANSLATION  BELOW
סיפור - חגי שר מזמורי תפילה בכנסיה ומתנדנד כיהודי. טל + טיולים + אנגליה + זוגיות
.....................................................................................................................................................................................

חורף בצפון סקוטלנד עם אישי ובני ובתי הבכורים בני ארבע וחמש.


בוקר יום ראשון.  כפר קטן  מתגלה ממרחק ובמרומיו מצלצלים פעמוני הכנסיה.


כנסיה כפרית קטנה וצנועה וכומר חביב, שמתעניין באורחים המזדמנים ומכריז בהתרגשות, בתחילת דרשתו,  שהקהילה זכתה לביקור מארץ הקודש.




כל הקהל שר מזמורי תפילה בעמידה זקופה ורק ילד אחד קטן, בני בן הארבע, שר בדבקות את המזמורים הנוצריים הקליטים, כשהוא מתנדנד כלולב קדימה ואחורה כמו יהודי טוב………..

הילד לא היה מימיו בבית-כנסת....  רק זיכרון תאי-היסטורי או גלגולי עבר יכולים להסביר מה קרה כאן……...

.............................................................................................................................................

כרעיים / כנפיים פיקנטיות מזוגגות ברוטב אדום בתיבול אנגלי
.............................................................................................................................................

נישנוש טעים-טעים עד שקשה להפסיק ....

לבחירה - 18 כנפי עוף או 4-6 כרעיים
 
המצרכים לרוטב



לערבב את כל רכיבי רוטב השרייה




























 להשרות ברוטב השרייה למשך לילה
 
וזה מה שמקבלים אחרי שעה של אפייה ב-220 מעלות
 
 
אז בתיאבון .....

.............................................................................................................................................
 
מצרכים :

   -   2 ק"ג כנפיים (20-22 יחידות) / 6 כרעיים
   -   רוטב לשריית הכנפיים :
           -   1 רסק עגבניות קטן
           -   3 כפות דבש / 1 כף גדושה סוכר חום
           -   1 כף מלאה חרדל
           -   3 כף רוטב וורצ'סטרשייר
           -   3 כף חומץ
           -   1 כף שום כתוש / 1 כף מלאה אבקת שום
           -   2 כף שמן קנולה
           -   תבלינים   -    1 כפית מחוקה פלפל שאטה גרוס
                              -   1 כפית אורגנו יבש
                              -   פלפל שחור
            -   1 כוס מים לדילול הרוטב
            -   מלח רק במידת הצורך (העוף מוכשר)
    -   להסמכת הרוטב :
            -   תערובת של 1 כוס מים + 2 כף גדושה קורנפלור

אופן ההכנה :

    -  לנקות את הכרעיים / כנפיים (אני צורבת את הכנפיים באש הגז וחוצה אותן)
   -   להשרות במישרה - רצוי למשך לילה
   -   להניח את נתחי העוף בתבנית מצופה בנייר אפייה
   -   לחמם את התנור ל-220 מעלות
   -   לאפות ללא כיסוי משך שעה ולהפוך 3 פעמים (כעבור חצי שעה ושני רבעי
       שעה)
   -   להוסיף מדי פעם מעט מים אם התחתית מתייבשת
   -   להעביר את נתחי העוף לקערת הגשה
   -   לצקת את הרוטב לקלחת, להביא לרתיחה ולהסמיך בעזרת תערובת של מים
       וקורנפלור

.............................................................................................................................................
  הצילום מאתר
http://www.greedygourmet.com/recipes-by-course/main-course/oven-baked-barbecue-chicken/
.............................................................................................................................................

SPICY  CHICKEN  WINGS / HAMS  GLAZED  IN  RED  SAUCE  WITH  ENGLISH  SPICES
 ............................................................................................................................................

INGREDIENTS :
 
   -   2 kg chicken wings (20-22 units) / 6 hams
   -   Soaking sauce :
          -   1 small pack of tomato paste
          -   1 spoonful of brown sugar / 3 tablespoons honey
          -   1 tbsp mustard
          -   3 tbsp Worcestershire sauce 

          -   3 tablespoon of vinegar 
          -   1 tbsp of crushed garlic / 1 full tbsp of garlic powder
          -   2 tbsp of canola oil

          -   Spices    -   1 tsp Chata chips
                            
-   1 teaspoon of dry oregano
                            
-   Black pepper
          -   1 cup water to dilute the sauce

          -   Salt only if necessary (the chicken is kosher)         
  
 -  To thicken the sauce:
          -  A mixture of 1 cup of water + 2 tablespoons of cornstarch

    
PREPARATIONS :

    -   Soak the chicken pieces in the sauce overnight
    -   Clean the ham /wings (I burn the wings with gas fire and cross
        them)
    -   Place the chicken pieces in a baking pan, coated with baking
        paper
    -   Preheat the oven to 220 degrees C.
    -   Bake, uncovered, for an hour and turn 3 times (After half an hour
        and two quarters of an hour)
 
   
    -   Add water occasionaly if the bottom is drying out
    -   Transfer the chicken pieces to a serving dish
    -   Pour the sauce into a pan, bring to a boil and thicken with a

        mixture of water and cornstarch

      
.............................................................................................................................................

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה