מאפינס טונה - ISRAELI FOOD - אוכל ישראלי


  מנה עיקרית בריאה וטעימה-טעימה לארוחות ערב
TUNA  MUFFINS
SEE TRANSLATION  BELOW
סיפור-התאומים, עידו + אביתר, אוהבים מאפינס  + תמונות

.....................................................................................................................................................................................

מנה עיקרית בריאה וטעימה-טעימה לארוחות ערב.  סלט ירוק וכוס חלב ואתם מסודרים.





הנכדים התאומים "הרביצו" מאפינס בכיף.... אבל לא ויתרו על מעדן לקינוח....
.............................................................................................................................................
מאפינס טונה
.............................................................................................................................................
מצרכים לתבנית של 12 מאפינס :
מצרכים יבשים       -   2 כף גדושה קמח לבן
                           -   2 כף גדושה קמח מלא
                           -   1 כפית גדושה אבקת אפיה 
                           -   1 כפית מלח דק
לתערובת נוזלית     -   3 ביצים L טרופות בטמפ' החדר
                           -   1.5 גביע גבינת קוטג'
                           -   1 קופסא טונה + השמן
                           -   1 כפית
חרדל
                           -   1 בצל ירוק גדול קצוץ
                           -   חופן קטן של עלים קצוצים - רוזמריןאורגנו ו/או זעתר
                           -   1/4 צרור פטרוזיליה קצוצה

  .............................................................................................................................................
אופן ההכנה :

   -   הכנה מראש - אני נוהגת להכין מראש קערות נפרדות של מצרכים יבשים ולחים

       ומערבבת רק לפני האפייה
   -   בקערה גדולה לערבב את החומרים היבשים במקצף יד
   -   לערבב בנפרד את התערובת הנוזלית

   -   לפני האפייה לחמם את התנור ל-200 מעלות
   -   לצקת את התערובת הנוזלית על החומרים היבשים
   -   לערבב מעט בכף, רק עד שהתערובת אחידה.  לא נורא אם ישארו גושי קמח.

       הם יתמוססו באפיה.  כך נבטיח מאפה אוורירי
   -   לרסס בשמן תבנית שקעים ולצקת כף מלאה לכל שקע
   -   לאפות בתנור שחומם ל-200 מעלות, משך 20 דקות, עד להשחמה קלה, או עד

       שקיסם יוצא יבש
   -   לצנן חמש דקות על השיש ולהוציא מהתבנית (אם מחכים יותר - קשה להוציא

       אותם שלמים)
   -   ההגשה - טעים כשמוגש מיד כיוון שהטעם מתיישן מהר
   -   הקפאה - ניתן להקפיא מיד בתום האפייה, אחרי צינון קל,
ובמועד מאוחר יותר

       ניתן להפשיר ולחמם שוב
.............................................................................................................................................
  הצילום מהאתר
.............................................................................................................................................
TUNA  MUFFINS.  
.............................................................................................................................................
INGREDIENTS  FOR  12  MUFFINS :

Dry ingredients       -   2 heaped tbsp of white flour
                               -   2 heaped tbsp of whole wheat flour
                               -   1 heaped tbsp of baking powder
                               -   1 tbsp of fine salt
The liquid mixture
  -   3 large eggs at room temperature , slightly
                                     beaten 
                                -   1.5 cup of cottage cheese
                                -   1 box of tuna + the oil
                                -   1 teaspoon of mustard
                                -   1 large green onion, chopped
                                -   A small handful of chopped leaves - rosemary
                                    oregano and / or hyssop
                                -   1/4 bunch parsley, chopped
PREPARATION :

         -   Advance preparation   
-   I used to prepare separate bowls of
             dry and wet ingredients and mix just before baking
         -   In a large bowl mix the dry ingredients with a hand beater
         -   Mix the liquid mixture separately
         -   Before baking, heat the oven to 200 ° C
         -   Pour the liquid mixture to the dry ingredients with
         -   Mix a little with a spoon, just until blended. Do not worry if
             lumps of flour remain.  They will melt in baking. This ensures
             an airy pastry
         -   Spray a muffin tin with oil and pour a spoonful of dough per
             muffin
         -   Bake for 20 minutes in an oven preheated to 200 ° C , until
             slightly browned, or until a toothpick comes out clean
         -   Cool for five minutes and remove from the tin (if you are
             waiting for more - it's difficult to get them whole)
         -   Serving - Serve immediately because they are less tasty Later
         -   Freeze - you can freeze immediately after baking and cooling,
             and later you can thaw and heat up again
.............................................................................................................................................

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה