פסטרמה ביתית מחזה עוף - ISRAELI FOOD - אוכל ישראלי


 אין כמו פסטרמה ביתית קרה, פרוסה בכריך או על סלט ירוק חגיגי....
  HOMEMADE  CHICKEN  PASTRAMI
SEE  TRANSLATION  BELOW
סיפור-לא סיפרתי.  מצולם

.....................................................................................................................................................................................

אין כמו פסטרמה ביתית קרה, פרוסה בכריך או על סלט ירוק חגיגי....

באמריקה קוראים לה פסטרמי, ומכינים אותה בדרך כלל מחזה בקר.

כאן מוצעת גירסת פסטרמה ביתית מחזה עוף, ללא חומרי שימור - קל וזול והתוצאה כמעט תמיד מספקת ומהנה יותר מהמוצר התעשייתי המוכן.
 .....................................................................................................................................................................................
פסטרמה ביתית מחזה עוף
.....................................................................................................................................................................................

זה כל מה שצריכים

 מכינים תערובת תיבול מדבש, חרדל, פפריקה ומלח

 ומערבבים
 מורחים את העוף במשחת התיבול ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה

אופים כשעה עד שעה וחצי בתנור שחומם מראש ל-120 מעלות וזו התוצאה

 פורסים ואוכלים קר בכריך או על סלט ירוק חגיגי.  בתיאבון...

.....................................................................................................................................................................................
מצרכים ל-8 מנות : 

   העוף :
        -   4 פרפרי חזה עוף חצויים ומנוקים משומן ועצמות
   לתיבול ומריחה :
        -   1 כף מחוקה פפריקה מתוקה (עדיף מעושנת)
        -   4 כפות דבש
        -   4 כפות מלאות חרדל משחתי
        -   1 כף מלח דק

 אופן ההכנה :
חשוב !!! - עז תלם טוען שחשיפת נתחי החזה לזמן ממושך בטמפרטורה נמוכה תפיק פסטרמה עם מעטה צרוב ופנים עסיסי.

   -   מחממים תנור ל-120 מעלות
   -   מערבבים בקערה את חומרי התיבול לקבלת משחה
       וטועמים לבדוק שהמלח מורגש
   -   מעסים את חזות העוף בתערובת ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה
   -   אופים שעה ורבע עד שעה וחצי, עד שהעוף משנה את צבעו לחלוטין ומרגיש
       נוקשה יותר למגע
   -   כשהעוף מתקרר לחלוטין ניתן לפרוס ולמקם בכריכים או סלטים
   -   הפסטרמה המוכנה נשמרת בקירור חמישה ימים בקופסה סגורה
   -   אני נוהגת להקפיא ולהפשיר או לחמם קלות לפני הארוחה

.....................................................................................................................................................................................
  הצילומים מהאתרים

.....................................................................................................................................................................................
HOMEMADE  CHICKEN  PASTRAMI
.....................................................................................................................................................................................


INGREDIENTS  FOR  8  SERVINGS :
 
    Chicken:
    -   4 chicken breasts halved and cleaned from fat and bones


    Seasoning:
    

    -   1 small tsp sweet paprika preferably smoked)
    -   4 tablespoons honey
    -   4 spoonfuls mustard paste
    -   1 tablespoon of fine salt
PREPARATIONS :
     IMPORTANT !!! - Exposing the chicken breasts to low temperature for a long time will produce juicy pastrami with a dried coat


    -   Preheat oven to 120 degrees C.
    -   Mix the seasoning ingredients in a bowl, taste and check that salt
        is noticeable
    -   Massage the chicken breasts with the seasoning mixture and
        place
        in a baking pan lined with baking paper
    -   Bake for 1-1.5 hours, until the chicken changes color completely
        and feels stiff
    -   When the chicken has completely cooled it can be sliced and
        placed in sandwiches or salads
    -   The prepared pastrami is kept refrigerated for five days in a closed
        box
    -   I freeze and thaw or heat a little before the meal


.....................................................................................................................................................................................


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה