סלט חגיגי צבעוני וטעים-טעים.... זיכרונות מוייטנאם...
VIETNAMESE FRESH SALAD
SEE TRANSLATION BELOW
סיפור-תמונות שלי מוייטנאם
.....................................................................................................................................................................................
.....................................................................................................................................................................................
סלט ירקות וייטנאמי
.....................................................................................................................................................................................
לסלט :
- 1 גזר חתוך בקולפן ל"גפרורים"
- 2 כוסות כרוב לבן + סגול, קצוצים דק במעבד מזון
- 2 בצלים ירוקים חתוכים באלכסון לפיסות ארוכות
- 1 כוס נבטים
- 1/2 כוס עלים שלמים של נענע + כוסברה
לרוטב :
- 4 כפות שמן נייטרלי כמו קנולה
- 1 כף שמן שומשום
- 4 כפות רוטב סויה
- 2 כפות חומץ
- 1 שן שום כתושה / קוביית שום קפוא
- 2 ס"מ שורש ג'ינג'ר מגורר / 2 קוביות ג'ינג'ר קפוא
- קמצוץ פלפל שאטה גרוס
- 1 כף סוכר
- 1 גזר חתוך בקולפן ל"גפרורים"
- 2 כוסות כרוב לבן + סגול, קצוצים דק במעבד מזון
- 2 בצלים ירוקים חתוכים באלכסון לפיסות ארוכות
- 1 כוס נבטים
- 1/2 כוס עלים שלמים של נענע + כוסברה
לרוטב :
- 4 כפות שמן נייטרלי כמו קנולה
- 1 כף שמן שומשום
- 4 כפות רוטב סויה
- 2 כפות חומץ
- 1 שן שום כתושה / קוביית שום קפוא
- 2 ס"מ שורש ג'ינג'ר מגורר / 2 קוביות ג'ינג'ר קפוא
- קמצוץ פלפל שאטה גרוס
- 1 כף סוכר
אופן ההכנה :
- לקצוץ מראש את כל הירקות לסלט
- לשים את כל רכיבי הרוטב בצנצנת קטנה ולנער
- רק לפני ההגשה יש לנער שוב את הרוטב, לצקת על הסלט ולערבב
- הרוטב נשמר עד 3 ימים בקירור
- לשים את כל רכיבי הרוטב בצנצנת קטנה ולנער
- רק לפני ההגשה יש לנער שוב את הרוטב, לצקת על הסלט ולערבב
- הרוטב נשמר עד 3 ימים בקירור
.....................................................................................................................................................................................
עוד מתכונים וייטנמיים
.....................................................................................................................................................................................
.....................................................................................................................................................................................
VIETNAMESE FRESH SALAD
.....................................................................................................................................................................................
INGREDIENTS :
For the salad :
- 1 carrot cut into "matches" with a peeler
- 2 cups of white + purple cabbage, finely chopped in a food processor
- 2 green onions cut into long diagonal pieces
- 1 cup of sprouts
- 1/2 cup of whole leaves of mint + coriander
- 1 carrot cut into "matches" with a peeler
- 2 cups of white + purple cabbage, finely chopped in a food processor
- 2 green onions cut into long diagonal pieces
- 1 cup of sprouts
- 1/2 cup of whole leaves of mint + coriander
PREPARATIONS :
- Chop all the vegetables in advance
- Put all the sauce ingredients in a small jar and shake
- Just before serving, shake the sauce once again, pour on the salad and mix
- The sauce is kept well refrigerated for up to 3 days
- Put all the sauce ingredients in a small jar and shake
- Just before serving, shake the sauce once again, pour on the salad and mix
- The sauce is kept well refrigerated for up to 3 days
.....................................................................................................................................................................................
MORE VIRTNAMESE RECIPES
.....................................................................................................................................................................................
.....................................................................................................................................................................................
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה