סלט ירקות וייטנאמי - ISRAELI FOOD - אוכל ישראלי


  סלט חגיגי צבעוני וטעים-טעים.... זיכרונות מוייטנאם...
VIETNAMESE  FRESH  SALAD
SEE  TRANSLATION  BELOW
סיפור-תמונות שלי מוייטנאם
.....................................................................................................................................................................................

זיכרונות מצולמים שלי מוייטנאם - מדברים יותר מאלף מילים...
















.....................................................................................................................................................................................
סלט ירקות וייטנאמי
.....................................................................................................................................................................................

סלט חגיגי צבעוני וטעים-טעים.... זיכרונות מוייטנאם...

מצרכים : 
   לסלט :
   -   1 גזר חתוך בקולפן ל"גפרורים" 
   -   2 כוסות כרוב לבן + סגול, קצוצים דק במעבד מזון 
   -   2 בצלים ירוקים חתוכים באלכסון לפיסות ארוכות
   -   1 כוס נבטים
   -   1/2 כוס עלים שלמים של נענע + כוסברה
   לרוטב :
   -   4 כפות שמן נייטרלי כמו קנולה
   -   1 כף שמן שומשום
   -   4 כפות רוטב סויה
   -   2 כפות חומץ
   -   1 שן שום כתושה / קוביית שום קפוא
   -   2 ס"מ שורש ג'ינג'ר מגורר / 2 קוביות ג'ינג'ר קפוא
   -   קמצוץ פלפל שאטה גרוס
   -   1 כף סוכר
       
אופן ההכנה :
   -   לקצוץ מראש את כל הירקות לסלט
   -   לשים את כל רכיבי הרוטב בצנצנת קטנה ולנער
   -   רק לפני ההגשה יש לנער שוב את הרוטב, לצקת על הסלט ולערבב
   -   הרוטב נשמר עד 3 ימים בקירור

.....................................................................................................................................................................................

עוד מתכונים וייטנמיים
.....................................................................................................................................................................................



.....................................................................................................................................................................................
VIETNAMESE  FRESH  SALAD
.....................................................................................................................................................................................


INGREDIENTS :

    For the salad :
    - 1 carrot cut into "matches" with a peeler
    - 2 cups of white + purple cabbage, finely chopped in a food processor
    - 2 green onions cut into long diagonal pieces
    - 1 cup of sprouts
   
- 1/2 cup of whole leaves of mint + coriander
PREPARATIONS :

    - Chop all the vegetables in advance
    - Put all the sauce ingredients in a small jar and shake
    - Just before serving, shake the sauce once again, pour on the salad and mix
    - The sauce is kept well refrigerated for up to 3 days


.....................................................................................................................................................................................

MORE  VIRTNAMESE  RECIPES
.....................................................................................................................................................................................


.....................................................................................................................................................................................

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה