ספרינג רולס וייטנאמיים - ISRAELI FOOD - אוכל ישראלי



 טעים כל-כך ובעיקר מעלה זיכרונות ותמונות שהבאיתי מהא-לונג-ביי
VIETNAMESE  SPRING  ROLLS
SEE  TRANSLATION  BELOW
סיפור-תמונות מהא-לונג-ביי - וייטנאם
.....................................................................................................................................................................................


 טעים כל-כך ובעיקר מעלה זיכרונות ותמונות שהבאיתי מהא-לונג-ביי













 .....................................................................................................................................................................................
ספרינג רולס וייטנאמיים
.....................................................................................................................................................................................


מצרכים ל-18 ספרינג רולס : 

   דפי אורז :
   -   18 דפי אורז 

   למילוי :
   -   1 גזר גדול חתוך ל"גפרורים" בעזרת קולפן
   -   4 בצלים ירוקים חתוכים לפיסות ארוכות באלכסון
   -   1/2 צרור כוסברה קצוצה גס
   -   נבטים
   -   רצועות חסה דקיקות או כרוב קצוץ במעבד מזון  

אופן ההכנה :
   ספרינג-רולס לא נשמרים טוב ולכן יש להכינם מראש ולשמור בקרור עד שעתיים



   הכנת עמדת עבודה :
   -   קערה מלאה מים (בטמפרטורת החדר) שיכולה להכיל דף אורז
   -   מגבת לספיגת עודפי המים
   -   צלחת גדולה עליה נגלגל
   -   צלחת גדולה להנחת ספרינג-רולס מוכנים בשכבה אחת כדי שלא יידבקו 
   -   מגש גדול לירקות הקצוצים שיונחו במקבצים נפרדים



   הגלגול - כל דף אורז בנפרד כי הם נקרעים במהירות :
   -   בזריזות - טובלים דף אורז במים ל-5 שניות, נותנים למים לטפטף, מניחים על מגבת, מיד 
       הופכים על המגבת ומיד גם מעבירים לצלחת גלגול
   -   שמים בשורה, מעט מכל ירק, בשליש הדף שקרוב אלינו
   -   הקיפול - ראשית מקפלים על המילוי את קצה הדף שקרוב אלינו
                  - מקפלים את שני הצדדים ומגלגלים
   ההגשה :
   -   להגיש כמנה ראשונה לצד רוטב דגים ביתי לטבילה


.....................................................................................................................................................................................

עוד מתכונים וייטנמיים
.....................................................................................................................................................................................


.....................................................................................................................................................................................
VIETNAMESE  SPRING  ROLLS
.....................................................................................................................................................................................





INGREDIENTS  FOR  18  ROLLS :

    Rice papers :
    - 18 rice papers
    Filling :
    - 1 large carrot, cut into "matches" with a peeler
    - 4 green onions, cut into long diagonal pieces
    - 1/2 bunch of coriander, coarsely chopped - Sprouts
    - Thin lettuce strips, or chopped cabbage in a food processor
    
PREPARATIONS :

Spring rolls can be prepared in advance, but it is important
to keep them refrigerated for no more than two hours Equipment and advance preparation :
    - A bowl full of water (at room temperature), that can contain a rice paper
    - A towel for absorbing excess water
    - A big plate on which you will roll
    - A big plate for ready Spring Rolls . It is important to put them in one layer so they do not stick
    - A large tray for chopped vegetables, placed in separate batches Rolling - Each rice paper individually because they are ripped quickly :
    - Quickly - Dip a rice paper in water for 5 seconds maximum, let the water drip, place on a towel, immediately turn over and transfer to a rolling plate
    - Put just a little bit of each vegetable, in a line, on a third part of the wrapper near you
    - Fold - First, fold the edge of the wrapper near you
                - Fold both sides and roll
    Serving :
    - Serve as a first course with homemade fish sauce for dipping
 

.....................................................................................................................................................................................

MORE VIETNAMESE RECIPES
.....................................................................................................................................................................................


.....................................................................................................................................................................................

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה