סנדוויץ' בייקון מעושן - ISRAELI FOOD - אוכל ישראלי


כריך הבייקון האמריקאי הוא הכריך השני בפופולריות ברחבי ארצות הברית
 SMOKED  BACON  SANDWICH
 סיפור- איתן אוהב בייקון


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

איתן, בכור נכדי, חזר מארצות הברית עם אהבה חדשה לבייקון מעושן פריך רחמנא-ליצלן.... או "בייקון בלי אג" כדבריו.

ביום הולדתו האחד-עשר הפתעתי אותו, בבוקר של כיף שעשינו יחד, וקניתי לו במעדנייה רוסית ערימה של פרוסות בייקון מעושן. 
לדעתי, לא היה כבר צורך במתנה ובשחיתות הפיצה והוואפל הבלגי, שעשינו מאוחר יותר....



הכוכב בארוחה של איתן היה סנדוויץ' בייקון בגוואקמולי, שמשלב שתי אהבות גדולות שלו

כריך בייקון בריטי ילווה בקטשופ וחמאה / מיונז




כריך בייקון אמריקאי הוא הכריך השני בפופולריות שלו ברחבי ארצות הברית ומכיל לחם, לרוב קלוי, בייקון בשפע, גבינה צהובה, עלי חסה ערבית, פרוסות עגבנייה ומריחה של מיונז וחרדל


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
סנדוויץ' בייקון מעושן
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

הכנות מראש :
-   התוספות :
       -   גוואקמולי
       -   גבינה צהובה פרוסה
       -   חמאה
       -   מיונז
       -   קטשופ
       -   חרדל
       -   מגש ירקות   -   עלי חסה
                             -   עגבניות פרוסות


צליית הבייקון המעושן :
-   חשוב !!! להסיר את העור
-   לצלות ולהניח לספיגה על נייר סופג
     א'  -  לטגן עד פריכות, במחבת טפלון רחבה, שחוממה מראש ולהפוך באמצע.  להחליש את

             האש אם השומן קופץ (השמן קופץ על הקירות וכל הסביבה וגורם לכוויות)
     ב'  -  להניח בתבנית מרוססת בשמן, לאפות בגריל, בחום הכי גבוה, משך 5 ד' ולהפוך באמצע

             (טרם נוסה)
 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 התמונות מהאתרים
 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה