מתאבן חציל על האש בתיבול פטרוזיליה ושום - ISRAELI FOOD - אוכל ישראלי

 
SMOKY  EGGPLANT  SALAD  WITH  PARSLEY 
SEE  TRANSLATION  BELOW
סיפור-אסנת ולידת ילד שלישי. יהלי + באר שבע + 70

.....................................................................................................................................................................................

אסנתי.  לידה שלישית שלי אחרי הפסקה וגעגועים חוזרים לתינוק.

יש משהו מיוחד בלידה שלישית אחרי הפסקה של כמה שנים.  זה קשור בבשלות אחרת, תחושה שלא גרעה כהוא זה מהאהבה לאחים הגדולים ובכל זאת הפתיעה אותי בשונות שלה. כששיתפתי חברות בחוויה התברר לי שכולן חוו דבר דומה בילד השלישי.

הפניות, הרוגע, הניסיון, הבשלות הרגשית והקלות הבלתי נסבלת שבה נעשים דברים, שבעבר היו מסובכים, כבדים ומסורבלים - כל זה היה שונה הפעם. 


 אסנתי לא היתה מודעת ליתרונות  מיקומה בהיררכיה המשפחתית.  להיפך.  לטעמה, לא הספיקה להגיד "ג'ק-רובינסון" ואופס…  נולדה נועה שעשתה אותה "סנדוויץ''" ולא לקח זמן רב ונולדה לנו תמר, ש"עיבתה" את תחושת ה"סנדוויץ'".....

זכורה לי מסיבת הסילבסטר, שהתקיימה שבועיים אחרי הלידה.  הייתי ב-HIGH של אושר וחוללתי איתה לאורך כל הערב בלי להבחין באיש מלבדה.
 
היום אסנתי את אמא טרייה ליהלי ואני מאחלת לך לידות וחוויות נוספות בהמשך הדרך.


 טוב, אז אמרנו שאסנת היא גם מלכת החצילים המשפחתית או לא אמרנו.  אז קבלי בבקשה מתכון למתאבן פשוט וטעים מהחצילים, שכל כך אהובים עליך.
 
.....................................................................................................................................................................................
      מתאבן חציל קלוי על האש בתיבול פטרוזיליה ושום
.....................................................................................................................................................................................

 מצרכים :

       -   2 חצילים 
       -   חופן פטרוזיליה קצוצה גס בסכין/בבלנדר
       -   2 שיני שום גדולות קצוצות דק
       -   שפע מיץ
מלימון
       -   3 כף שמן זית
       -   מלח דק

 

אופן ההכנה :

       -   לקלות חצילים על האש 

       -   להסיר את הקליפה ולקצוץ גס בסכין עץ

       -   להוסיף את שאר המצרכים ולערבב בכף עץ

 
.....................................................................................................................................................................................
הצילום מאתר
http://www.bigoven.com/recipe/25728/baba-ganoush
.....................................................................................................................................................................................
 
SMOKY  EGGPLANT  SALAD  WITH  PARSLEY
.....................................................................................................................................................................................
 
INGREDIENTS :
     -  2 eggplants
     -   A handful of coarsely chopped parsley with a knife / a blender
     -   2 large garlic cloves finely chopped
     -   Plenty of lemon juice
     -   3 tbsp of olive oil
     -   Fine salt

   
PREPARATIONS :
     -   Roast the eggplant on a gas stove fire
     -   Peel the shell and coarsely chop with a wooden knife
     -   Add the remaining ingredients and mix with a wooden spoon
   .....................................................................................................................................................................................

 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה