מרק טעים ומהיר הכנה, שיעשיר כל ארוחה סינית חורפית
CHINESE CREAMY CORN SOUP
CHINESE CREAMY CORN SOUP
SEE TRANSLATION BELOW
סיפור-סין ארץ של הפכים ונופים. מצולם.. טיולים + 70
סיפור-סין ארץ של הפכים ונופים. מצולם.. טיולים + 70
.....................................................................................................................................................................................
נחיתה בסין. תחושת התגמדות מול מסה אין-סופית של מרחבים, חומה מתפתלת ארוכה, אופניים אנשים וגורדי שחקים שבולעים כמויות בלתי נתפסות שלהם.

פחד הגבהים שלי....
פחדדדדדדדדדד....
.....................................................................................................................................................................................
מרק תירס סיני קטיפתי
.....................................................................................................................................................................................
מצרכים :
- 2 קופסאות תירס קל
- 3 בצל ירוק קצוץ באלכסון
- 3 ליטר מים רותחים
- 1 כף גדושה אבקת מרק עוף ללא צבע מאכל או מונוסודיום גלוטמט
- 5 כפות רוטב סויה
- 3 כפות יין לבן יבש
- 3 כפות חומץ
- 2 כף מלאה סוכר חום
- 3 כפיות מלח דק
- להסמכה - 1/2 כוס מים
- 4 כפות קורנפלור גדושות (אם לא סמיך דיו, אפשר להגדיל)
- לנטיפים - 3 ביצים L
- 3 כף שמן שומשום
- להגשה :- בצל ירוק
אופן ההכנה :
- הכנה מראש - אפשר להכין את המרק כמה שעות מראש ולהוסיף את הבצל
הירוק ושמן השומשום רק בהגשה
- להרתיח בקומקום חשמלי 3 ליטר מים ולצקת לסיר הבישול
- 2 קופסאות תירס קל מסונן - אחת טחונה גס בבלנדר והשנייה תישאר
עם גרעינים שלמים
- להוסיף אבקת מרק, רוטב סויה, יין וסוכר ולהביא לרתיחה
- להוסיף את התירס ולבשל 3-4 דקות
- להסמיך את המרק בבלילה של מים וקורנפלור
- להסמיך את המרק בבלילה של מים וקורנפלור
- לערבל את הביצים לנטיפים
- לכבות את האש ולצקת את הביצים בזרם דק ובתנועות סיבוביות אל תוך
המרק, תוך בחישה קלה
- לכבות את האש ולצקת את הביצים בזרם דק ובתנועות סיבוביות אל תוך
המרק, תוך בחישה קלה
- לתקן טעמים
.....................................................................................................................................................................................
התמונות מהאתרים
http://www.f-c-n.com/f-c-n/Jin_e/ContentDetail.aspx?id=512209206
http://hope.huanqiu.com/activity/2013-06/4008084.html
http://imgur.com/gallery/b0cY0s4
http://www.wallpele.com/the-great-wall-of-china-hd-wallpaper/
http://sergimateo.com/mi-nombre-en-chino/
http://chengdutravel.blogspot.co.il/2011/03/best-way-to-see-big-buddha.html
http://739steps.wordpress.com/category/staircases
http://www.f-c-n.com/f-c-n/Jin_e/ContentDetail.aspx?id=512209206
http://hope.huanqiu.com/activity/2013-06/4008084.html
http://imgur.com/gallery/b0cY0s4
http://www.wallpele.com/the-great-wall-of-china-hd-wallpaper/
http://sergimateo.com/mi-nombre-en-chino/
http://chengdutravel.blogspot.co.il/2011/03/best-way-to-see-big-buddha.html
http://739steps.wordpress.com/category/staircases
.....................................................................................................................................................................................
. CHINESE CREAMY CORN SOUP
...........................................................................................................................................
INGREDIENTS :
- 2 cans of lite corn
- 2 cans of lite corn
- 3 green onions chopped diagonally
- 3 liters of boiling water
- 1 tablespoonful of chicken soup powder without food coloring or
MSG
- 5 tbsp of soy sauce
- 3 tbsp of dry white wine
- 3 tablespoons vinegar
- 2 spoonful of brown sugar
- 2 spoonful of brown sugar
- for thickening :
- 1/2 cup of water
- 4 heaping tbsp of cornflour (if not thick enough, you can
expand)
- For egg drops :
- 3 large eggs
- 3 tablespoons sesame oil
- 3 tablespoons sesame oil
- For serving :
- Green onions
- Green onions
PREPARATIONS :
- The soup can be prepared several hours in advance and spring
onions and sesame oil only add when serving
- Boil 3 liters of water in an electric kettle and pour into the
cooking pot
- 2 cans of filtered lite corn - one of them grind coarsely in a
blender and the second will remain with whole kernels
- Add soup powder, soy sauce, wine and sugar and bring to a boil
- Add the corn and cook for 3-4 minutes
- Thicken the soup with a batter of water and cornflour
- Scramble the eggs
- Turn off the heat and pour the eggs into
the soup in a thin stream and circular movements , stirring
slightly
- Fix flavors
FOR SERVING :
- Decorate each plate and season with:
- Green onions
.............................................................................................................................................onions and sesame oil only add when serving
- Boil 3 liters of water in an electric kettle and pour into the
cooking pot
- 2 cans of filtered lite corn - one of them grind coarsely in a
blender and the second will remain with whole kernels
- Add soup powder, soy sauce, wine and sugar and bring to a boil
- Add the corn and cook for 3-4 minutes
- Thicken the soup with a batter of water and cornflour
- Scramble the eggs
- Turn off the heat and pour the eggs into
the soup in a thin stream and circular movements , stirring
slightly
- Fix flavors
FOR SERVING :
- Decorate each plate and season with:
- Green onions
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה