סלט איטלקי בפטריות, עגבניות שרי, ריחן וצנוברים - ISRAELI FOOD - אוכל ישראלי

 
 
סלט  פשוט וטעים  להפליא מהמטבח  האיטלקי . ניתן להגישו כסלט או להניחו על ברוסקטה כמנה ראשונה
  ITALIAN  SALAD  WITH  MUSHROOMS CHERRY  TOMATOES  BASIL  AND  PINE  NUTS
SEE  TRANSLATION  BELOW
סיפור - הטיול לאגם קומו באיטליה


.....................................................................................................................................................................................
 
זוג צעיר בטיול ראשון לחו"ל בתחילת שנות השבעים.

ארבעה חודשים באירופה עם פולקסוואגן-ואן מקרטע שהוסב לקרוואן מאולתר.
 

 

הסלט האיטלקי מעלה זיכרונות מאזור אגם קומו באיטליה, הטיול הרגלי על שפת האגם הרוגע והקפה האיכותי בבתי הקפה.







איזה יופי צרוף.  איזו שלווה....
.....................................................................................................................................................................................
סלט איטלקי - פטריות, עגבניות שרי, ריחן וצנוברים

.....................................................................................................................................................................................
 
סלט  פשוט וטעים  להפליא מהמטבח  האיטלקי . 
 ניתן להגישו כסלט או להניחו על ברוסקטה כמנה ראשונה

.....................................................................................................................................................................................

מצרכים :
     -   הרוטב   -   1-2 כף שמן זית
                     -   מיץ מלימון שלם
                     -   3 קוביות ריחן קפואות של דורות
                     -   2 שיני שום קצוצות דק
     -   18 עגבניות שרי חצויות, או 3 עגבניות גדולות קצוצות גס
     -   1 חבילה פטריות שמפיניון פרוסות או חתוכות לרבעים
     -   שפע עלי ריחן

     -   2-3 כפות צנוברים קלויים במחבת טפלון
     -   מלח גס
 
אופן ההכנה :
      -  הכנה מראש :
         -   ניתן להכין מראש את הרוטב והעגבניות חתוכות ולאחסן בשני כלים
             נפרדים בקירור 
        -     קרוב להגשה, למניעת השחרה :
         -   לקלות את הצנוברים במחבת טפלון
         -   לפרוס את הפטריות
         -   לגלגל את עלי הריחן ולגזור דק במספריים, או לצרפם שלמים לסלט
       -     להגשה :
         -   לחבר את כל הרכיבים, למעט הצנוברים
         -   להוסיף מלח גס ולבחוש
         -   לפזר צנוברים קלויים 
 
 
.....................................................................................................................................................................................

התמונה מאתר
.....................................................................................................................................................................................
ITALIAN  SALAD  WITH  MUSHROOMS CHERRY  TOMATOES  BASIL  AND  PINE  NUTS
.....................................................................................................................................................................................

 

   INGREDIENTS :

     -   For the sauce : 
             -   1-2 tablespoon of olive oil
             -   Lemon juice, whole

             -   3 Dorot frozen basil cubes
             -   2 garlic cloves finely chopped
     -   18 cherry tomatoes, halved sliced or large tomatoes, coarsely
          chopped
     -   1 package of champignon mushrooms sliced or cut into quarters
     -   Plenty of basil leaves, whole sliced or rolled and cut with scissors
     -   2-3 tablespoons of toasted pine nuts in a large nonstick skillet
     -   Coarse salt

 
 PREPARATION :
     -   You can prepare in advance, the sauce and sliced tomatoes, and
         store refrigerated in two separate boxes     
     -   Close to serving, to avoid discoloration :
               -   Toast the pine nuts in a large nonstick skillet
               -   Slice the mushrooms 
               -   Roll the basil leaves and cut thinly with scissors, or serve
                   them whole 
     -   For serving :
               -   Connect all the components, except for the pine nuts
               -   Add coarse salt and stir
               -   Sprinkle toasted pine nuts over the salad
 

.....................................................................................................................................................................................

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה