SEE TRANSLATION BELOW
סיפור - סיפור-תמונת תום בשדות הכרוב. 70
לערבב ולהגיש :
- 3 כוסות כרוב פרוס דק במעבד מזון
- 2 בצל ירוק קצוץ דק
- לבחירה - פלפל אדום חריף פרוס דק
- 1 כפית שמן שומשום
- מיץ מחצי לימון
- מלח ים אטלנטי / מלח גס
אפשר להגיש לצד :
- עוף בדבש
סיפור - סיפור-תמונת תום בשדות הכרוב. 70
.............................................................................................................................................
תום נכדי בשדות הכרוב של הקבוץ
............................................................................................................................................
סלט כרוב אסייתי
סלט כרוב אסייתי
............................................................................................................................................
טיפ להכנה מראש :
- אני קוצצת דק מראש כמות גדולה של כרוב במעבד מזון ומאחסנת בשקית
- אני קוצצת דק מראש כמות גדולה של כרוב במעבד מזון ומאחסנת בשקית
סגורה היטב ללא אויר. הכרוב נשמר לבן ופריך משך מספר ימים
- ניתן להכין את הסלט כמה שעות מראש, ללא המלח, ולאחסן במקרר. רק
- ניתן להכין את הסלט כמה שעות מראש, ללא המלח, ולאחסן במקרר. רק
ממש לפני ההגשה מוסיפים מלח ומערבבים
............................................................................................................................................
לערבב ולהגיש :
- 3 כוסות כרוב פרוס דק במעבד מזון
- 2 בצל ירוק קצוץ דק
- לבחירה - פלפל אדום חריף פרוס דק
- 1 כפית שמן שומשום
- מיץ מחצי לימון
- מלח ים אטלנטי / מלח גס
אפשר להגיש לצד :
- עוף בדבש
.............................................................................................................................................
התמונה מאתר
http://cookinabar.files.wordpress.com/2010/07/cabbage26greenonions.jpg
התמונה מאתר
http://cookinabar.files.wordpress.com/2010/07/cabbage26greenonions.jpg
.............................................................................................................................................
- I chop thinly, in advance, a large amount of cabbage, in a food
processor and store it in a plastic bag, sealed tightly airless. The
cabbage remains white and crispy for several days
- The salad can be prepared several hours in advance, without
salt. Store covered in the refrigerator and just before serving,
add salt and mix
. ASIAN CABBAGE SALAD
............................................................................................................................................
TIPS FOR PREPARING IN ADVANCE :
- I chop thinly, in advance, a large amount of cabbage, in a food
processor and store it in a plastic bag, sealed tightly airless. The
cabbage remains white and crispy for several days
- The salad can be prepared several hours in advance, without
salt. Store covered in the refrigerator and just before serving,
add salt and mix
MIX AND SERVE :
- 3 cups of thinly sliced cabbage in a food processor
- 2 finely chopped green onions
- To choose - hot red pepper sliced thin
- 1 tsp of sesame oil
- Juice from half a lemon
- Atlantic sea salt / coarse salt
- 2 finely chopped green onions
- To choose - hot red pepper sliced thin
- 1 tsp of sesame oil
- Juice from half a lemon
- Atlantic sea salt / coarse salt
.............................................................................................................................................
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה