סלט גזר חי מרוקאי פיקנטי


סלט מרוקאי פיקנטי בהשראת שי-לי ליפא.  טעים-טעים, מרענן ומתאים לימי הקיץ החמים.  הכיף הוא שניתן להכינו אמנם להגשה מיידית, אבל גם יום מראש
SPICY MOROCCAN  FRESH  CARROTS  SALAD 
SEE  TRANSLATION  BELOW
סיפור - גבע, נכד חצי תימני שאוהב מרק עוף עם קניידלך.....  מצולם.  

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

הכירו את הבת הפולנייה שלי, כחולת העיניים והמנומשת ובעלה התימני. נו... לפי כל חוקי התורשה ברור היה לנו איזה צבע ישלוט בדור ההמשך וקיבלנו זאת באהבה.



הפתעה.  הפולנים ניצחו את חוקי התורשה.... וגבע הקטן לבנבן ואבוי... אוהב מרק עוף וקניידלך....


סבתא ציפי! מת על המרק עוף והקניידלך שלך!!

תודה מתוק שלי. אוהבת חזק-חזק. מי שאמר שהגנים הפולניים חלשים אז אמר.....
 
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
סלט גזר חי מרוקאי פיקנטי 
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

סלט מרוקאי פיקנטי טעים-טעים, מרענן ומתאים לימי הקיץ החמים.  הכיף הוא שניתן להכינו אמנם להגשה מידית, אבל גם יום מראש.

הגזרים וכל רכיבי רוטב התיבול


רוטב התיבול


כוסברה קצוצה לתוספת טעם וצבע



ובתיאבון

 

מצרכים :
     -   4 גזרים גדולים קלופים
     -   לרוטב התיבול :
             -   3 כף שמן זית
             -   מיץ לימון בשפע
             -   1 כף מחית לימון כבוש
             -   1 כפית אריסה
             -   1 שן שום קצוצה דק
             -   1/2 כפית סוכר חום
             -   1/4 כפית כמון
             -   מלח דק - רק אם הלימון הכבוש לא ממליח מספיק
     -   1/4 צרור כוסברה קצוצה
 
אופן הכנה :
     -   לפרוס את הגזרים דק בקולפן
     -   לערבב את חומרי הרוטב, להוסיף לגזר ולכוסברה ולערבב
     -   לתקן טעמים
 
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 SPICY MOROCCAN  FRESH  CARROTS  SALAD 
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
INGREDIENTS :   
     -   4 large carrots, peeled
    
-   For the seasoning sauce :
           
-   3 tbsp olive oil
           
-   Plenty of lemon juice
           
-   1 tbsp pickled lemon puree
           
-   1 teaspoon harissa
           
-   1 clove of garlic, finely chopped
           
-   1/2 teaspoon brown sugar
           
-   1/4 teaspoon cumin
           
-   Fine salt - slightly because of the pickled lemon puree
     -   1/4 bunch of chopped coriander
 

 
 
 PREPARATIONS :
     -   Peel the carrots thinly with a peeler
    
-   Mix the sauce ingredients, add carrots and coriander and mix

     -   Fix flavors
 
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה