איירפרייר - כנפי עוף הכי פשוט שיש - ISRAELI FOOD - אוכל ישראלי


נכון.  לא ממש כשר.... אבל היוגורט נחשב למרכך בשר נפלא,  התוצאה עסיסית במיוחד והילדים "עפים" על זה ...
AIR-FRYER  ROASTED  CHICKEN  WINGS
SEE  TRANSLATION  BELOW
סיפור-לא סיפרתי

.....................................................................................................................................................................................

נכון.  לא ממש כשר.... אבל היוגורט נחשב למרכך בשר נפלא,  התוצאה עסיסית במיוחד והילדים "עפים" על זה ...

מהו אייר-פרייר ? זה מכשיר גאוני שמטגן ללא שמן מגוון של מאכלים.

אה... חשוב !  הכי טעים ועסיסי אם אוכלים מיד.  מאוחר יותר הכנפיים מתקשות ומיובשות.  חבל, לא ? ....
 .....................................................................................................................................................................................

איירפרייר - כנפי עוף הכי פשוט שיש
.....................................................................................................................................................................................



מצרכים : 

   הכנפיים :
   -   18 כנפי עוף (2 חבילות במרכולית בקיבוץ שלי) / [14 כנפי עוף = 1.5 ק"ג
       לערך)]
   למרינאדה :
        -   2 כפות יוגורט
        -   2 כפות חומץ
        -   2 כפות שמן קנולה
        -   2 כפות דבש
        -   1 כף מחוקה פפריקה מתוקה
        -   1 כף מחוקה אבקת שום
        -   2 כפות מלאות שבבי בצל
        -   2 כפיות מחוקות מלח דק
        -   1/2 כפית פפריקה חריפה (לבחירה)
 
אופן ההכנה :

   -   לנקות את הכנפיים בחריכה על אש הגז
   -   לערבב את הכנפיים במרינדה ולהניח במקרר ל-3-4 שעות (לא חובה)
   -   הצלייה (7 כנפיים בכל סיבוב) :
        -   3 דקות של חימום מוקדם של המכשיר ב-200 מעלות
        -   15 דקות של צלייה לכנפיים
        -   להפוך את הכנפיים ולהוסיף עוד 5 דקות צלייה
   -   הכי טעים ועסיס אם אוכלים מיד.  מאוחר יותר הכנפיים מתקשות ומיובשות
 .....................................................................................................................................................................................

AIR-FRYER  ROASTED  CHICKEN  WINGS 
.....................................................................................................................................................................................


INGREDIENTS :

   The wings :
         -   14 chicken wings [14 chicken wings = 1.5 kg]
   Marinade :
         -   2 tablespoons of yogurt
         -   2 tablespoons vinegar
         -   2 tablespoons of canola oil
         -   2 tablespoons honey
         -   1 level tablespoon of sweet paprika
         -   1 level tablespoon garlic powder
         -   2 heaping tablespoons of onion chips
         -   2 level teaspoons fine salt 
         -   1/2 teaspoon hot paprika (optional)

   
 
PREPARATIONS :

    -   Clean the wings by scorching on the gas fire
    -   Mix the wings in the marinade and refrigerate for 3-4 hours

        (optional)
    -   Roasting (7 wings per round) :
           -   3 minutes of preheating of the device at 200 C
           -   15 minutes of roasting the wings
           -   Turn the wings and add another 5 minutes of roasting
    -   The most delicious and juicy will be if you eat immediately. Later

        the wings become stiff
.....................................................................................................................................................................................

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה