חזה עוף זריז במחבת פסים, בציפוי עשבי תיבול - ISRAELI FOOD - אוכל ישראלי



 עסיסי, מהיר הכנה וטעים-טעים...
QUICK  PAN-FRIRD  CHICKEN  BREAST
  COATED  WITH  HERBS
SEE  TRANSLATION  BELOW
סיפור-לא סיפרתי
.....................................................................................................................................................................................

עסיסי, מהיר הכנה וטעים-טעים...
 .....................................................................................................................................................................................
חזה עוף זריז במחבת פסים, בציפוי עשבי תיבול
.....................................................................................................................................................................................

מצרכים ל-4 מנות : 
   -   4 חצאי חזה עוף (2 פרפרים במשקל 1 ק"ג לערך)
   -   מי מלח לשרייה   -   2 כפות מלח דק
                               -   מים לכיסוי החזה
   -   רוטב שרייה        -   3 כפות שמן זית
                               -   3 כפות מיץ לימון
                               -   1 כף חרדל
                               -   1 כף דבש
                               -   3 שיני שום כתושות / מחית שום קפואה
                               -   חופן עלים קצוצים - פטרוזיליה, תימין, אורגנו, רוזמרין / 2.5 כפיות עלים 
                                   מיובשים
                               -   פלפל שחור
                               -   1/2 כפית מלח דק

אופן ההכנה :
   -   להשרות את חזה העוף במי מלח למשך 1-3 שעות (תהליך שמבטיח תוצאה עסיסית)
   -   לשטוף ולייבש את חזה העוף, להניח בין 2 יריעות ניילון ולשטח בפטיש לעובי אחיד של 1.5 
       ס"מ לערך.  נתח עבה לא מתייבש בטיגון והעובי האחיד יבטיח טיגון שווה לכל הנתחים
   -   להשרות את חזה העוף ברוטב השרייה למשך שעה לפחות
   -   לרסס מחבת פסים ולהלהיט
   -   לטגן 3 דקות מבלי להזיז.  להפוך ולטגן עוד 3 דקות
   -   להוסיף את רוטב השרייה שנותר ולקרמל את הנתחים משך 1-3 דקות עד שישחימו
   -   לשמירת העסיסיות יש לסגור בסיר למשך 10 דקות ורק אז לפרוס או להגיש

.....................................................................................................................................................................................
  הצילום מהאתר
https://www.joyousapron.com/lemon-balsamic-grilled-or-pan-fried-chicken/
.....................................................................................................................................................................................
QUICK  PAN-FRIRD  CHICKEN  BREAST,  COATED  WITH  HERBS
.....................................................................................................................................................................................


INGREDIENTS  FOR  4  SERVINGS :


   -   4 chicken breasts halves (2 butterflies weighing about 1 kg)

   -   Salt water for soaking - 2 tablespoons of fine salt Water to cover the chicken breast -   Marinade - 3 tablespoons olive oil3 tablespoons of lemon juice1 tablespoon mustard1 tablespoon of honey3 crushed garlic cloves / frozen garlic pureeHandful of chopped leaves - parsley, thyme, oregano, rosemary / 2.5 teaspoons of dried leavesBlack pepper -   1/2 teaspoon fine salt
   
PREPARATIONS :

- Soak the chicken breast in brine for 1-3 hours (a process that ensures a juicy result)
- Rinse and dry the chicken breast, place between 2 plastic sheets and flatten with a schnitzel hammer to a uniform thickness of 1.5 cm.
- Soak the chicken breast in the marinade for at least an hour
- Spray astriped pan and heat it
- Fry for 3 minutes without moving. Turn and fry for another 3 minutes
- Add the remaining marinade and caramelize the chunks for 1-3 minutes until browned
- To get a juicy chicken breast, close it in a pot for 10 minutes and then cut and serve

.....................................................................................................................................................................................

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה