עוף וייטנאמי אפוי - ISRAELI FOOD - אוכל ישראלי































וייטנאם הנפלאה דרך עיני -. צבעים... ניחוחות... אנשים... שווקים...  בתים יפים... נופים...
     VIETNAMESE  BAKED  CHICKEN  
GA-NUONG
SEE  TRANSLATION  BELOW
סיפור-לא סיפרתי + צילומים שלי מוייטנאם
.....................................................................................................................................................................................


וייטנאם הנפלאה דרך עיני - צבעים... ניחוחות... אנשים... שווקים...  בתים יפים... נופים...


































 .....................................................................................................................................................................................
עוף וייטנאמי אפוי
.....................................................................................................................................................................................


מצרכים : 
   העוף :
   -   6-8 כרעיים
   למרינדה :
   -   במעבד מזון :
           -   1/3 צרור כוסברה
           -   7 שיני שום
           -   3 ס"מ שורש ג'ינג'ר / 3 קוביות קפואות
   -   תערובת תיבול :
           -   1 כף אבקת שום
           -   1/2 כפית תערובת 5 תבלינים
           -   פלפל שחור
   -   1/3 כוס רוטב צדפות
   -   1 כף רוטב דגים
   -   1 כף רוטב סויה
   -   1 כף יין אדום יבש
   -   2 כפות שמן קנולה
   -   1.5 כף מץ לימון
   -   2 כפות דבש
   -   1 כף גרידת לימון / למון גראס במקור
   -   1 כוס מים
להסמכת הרוטב בתום האפייה :

   -   כף גדושה קורנפלור + מים

אופן ההכנה :

   -   להכין את המרינדה ולהשרות בה את העוף למשך לילה בקרור

   -   לחמם תנור ל-200 מעלות צלסיוס
   -   להניח את נתחי העוף בתבנית עם העור כלפי מטה
   -   לאפות משך 30 דקות, להפוך ולאפות עוד 30 דקות להשחמה
   -   להניח את נתחי העוף בקערת הגשה ולשמור על חומם
   -   להעביר את התבנית עם הרוטב לגז ולהסמיך את הרוטב בעזרת בלילה שלמים וקורנפלור
 .....................................................................................................................................................................................

עוד מתכונים וייטנאמיים
.....................................................................................................................................................................................


.....................................................................................................................................................................................
.....................................................................................................................................................................................

VIETNAMESE  BAKED  CHICKEN  

GA-NUONG


.....................................................................................................................................................................................



INGREDIENTS :
The chicken :
    - 6-8 chicken whole legs

    For the marinade :
    - With food processor :
            - 1/3 bunch of coriander
            - 7 cloves of garlic
            - 3 cm ginger root / 3 frozen cubes
    - Seasoning mixture :
            - 1 tablespoon garlic powder
            - 1/2 teaspoon 5 spices mix
           
-    black pepper - 1/3 cup oyster sauce
    - 1 tablespoon fish sauce
    - 1 tablespoon soy sauce
    - 1 tablespoon dry red wine
    - 2 tablespoons canola oil
    - 1.5 tablespoons of lemon juice
    - 2 tablespoons of honey
    - 1 tablespoon lemon zest / lemon grass originally
    - 1 cup of water

Tothicken the sauce after baking :
    - 1 tablespoon full cornstarch + water
  
PREPARATIONS :

    - Prepare the marinade and refrigerate with the chicken overnight
    - Preheat oven to 200 degrees Celsius
    - Put the chicken pieces in a mold with the skin facing down
    - Bake for 30 minutes, turn and bake another 30 minutes for browning
    - Put the chicken pieces in a serving bowl and keep warm
   
- Transfer the sauce to a gas hob and thicken the sauce with a mixture of water and cornstarch

 .....................................................................................................................................................................................

MORE  VIETNAMESE RECIPES


.....................................................................................................................................................................................


.....................................................................................................................................................................................

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה