רוטב זרעי עגבניות טריות - ISRAELI FOOD - אוכל ישראלי

 

כל כך טעים שגונב את ההצגה מהמנה העיקרית.... ואי אפשר להפסיק לנשנש...
    FRESH  TOMATO  SEEDS  SAUCE
SEE TRANSLATION  BELOW
סיפור-המתאבן האהוב על נועה.  70

.............................................................................................................................................

יש לכם מתכון שמורה לסחוט את רוטב העגבניות לפח? לא... לא... לא... אל תשליכו את המיץ והגרעינים !!!

זו הזדמנות להכין רוטב סלט קיצי נפלא של אייל שני ושחר סגל.  

אצלנו איש אינו  מוותר עליו.  הוא מככב בין המתאבנים שמקדימים את ארוחות השבת  - טובלים חלה פריכה ונהנים. 

נועה בתי התוודתה בפני השבוע שזה אחד משלושת המתאבנים הכי אהובים עליה. 





 
בני התלונן פעם שהרוטב לא בסדר........ למה? ....... כי הכמות קטנה מדי..........

 
 
אז קדימה... לטבול ...
 .............................................................................................................................................
רוטב טבילה מזרעי עגבניות טריות
.............................................................................................................................................
 
מצרכים ואופן הכנה :

חוצים את העגבניות כמו לימון, סוחטים את הגרעינים ומתבלים :
        -   גרעיני עגבניות סחוטים
        -   מעט שמן זית לתיבול
        -   שפע מיץ לימון
        -   מלח דק
        -   בצל ירוק קצוץ בשפע
 
.............................................................................................................................................
.............................................................................................................................................
FRESH  TOMATO  SEEDS  SAUCE

.............................................................................................................................................
 
So delicious, steals the show from the main course... and you can not stop dipping...
 
 My daughter Noa confessed to me this week that this is one of her three  favorite appetizers on Satudays meals

My son complained once that something is wrong with the sauce........ why? Well, the amount is too small......


.............................................................................................................................................


INGEDIENTS  AND  PREPARATION :
 
Cut the tomatoes in half like a lemon, squeeze the seeds and season:
     -   Seeds of squeezed tomatoes
     -   Olive oil for seasoning
     -   Plenty of lemon juice
     -   Fine salt    

     -   Chopped green onions

 ............................................................................................................................................

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה