פשטידה קלה, אוורירית, תפוחה וטעימה
LITE CRUSTLESS ITALIAN PIZZA PIE
סיפור-תמונת התאומים אוהבי הפשטידות
.............................................................................................................................................
פשטידה קלה, אוורירית ותפוחה ש...קבלה אישור נלהב מהנכדים התאומים המקסימים שלי
הפשטידה היא אילתור שלי בהשראת הפיצה
.............................................................................................................................................
פשטידת פיצה איטלקית דיאטטית
.............................................................................................................................................
.............................................................................................................................................
מצרכים :
לירקות :
- 1 כף שמן זית
- 5 שיני שום פרוסות
- 4 עגבניות גדולות קצוצות דק וסחוטות/מסוננות
- 1 כפית גדושה סוכר חום
תערובת יבשה :
- 4 כפות גדושות קמח לבן
- 1 כפית גדושה אבקת אפייה
- לתיבול
- פלפל שחור גרוס
- 1 כפית גדושה אורגנו יבש / טרי קצוץ
- 1 כפית תימין יבש / טרי קצוץ
- 1 כפית גדושה מאד של מלח דק
תערובת נוזלית :
- 3 ביצים גדולות מוקצפות היטב במזלג
- 2 יוגורט
- 0.5 כוס זיתים קצוצים (20 יח')
- העגבניות המוקפצות
- 3 כף שמן זית
תחליף לבצק :
- פירורי לחם
הציפוי :
- לבחירה - פרוסות סלמי צרפתי / סרוולט
- 1 כוס גבינה מגוררת - קשקבל / מוצרלה /
אופן ההכנה :
הירקות :
- לטגן בשמן עד לריכוך העגבניות וספיגת הנוזלים ולקרר מעט
התערובת היבשה :
- לערבב הכל בקערית בעזרת מקצף יד
התערובת הנוזלית :
- לערבב הכל בקערה גדולה
האפייה בתבנית קיש קטנה :
- לחמם תנור ל-200 מעלות
- לרסס תבנית בתרסיס שמן זית
- תחליף לבצק - לשפוך לתבנית מעט פירורי לחם, לסובב
ולרפד את הקירות והתחתית בנדיבות
- לערבב את התערובת הנוזלית עם היבשה ולצקת לתבנית
- לאפות כ-40 דקות עד שמזהיב
- הציפוי - לפזר ולהכניס לתנור ל-3 דקות נוספות
- לרסס תבנית בתרסיס שמן זית
- תחליף לבצק - לשפוך לתבנית מעט פירורי לחם, לסובב
ולרפד את הקירות והתחתית בנדיבות
- לערבב את התערובת הנוזלית עם היבשה ולצקת לתבנית
- לאפות כ-40 דקות עד שמזהיב
- הציפוי - לפזר ולהכניס לתנור ל-3 דקות נוספות
ההגשה :
- להוציא מהתנור ולהמתין 10-20 דקות לפני הפריסה
- להוציא מהתנור ולהמתין 10-20 דקות לפני הפריסה
.............................................................................................................................................
.............................................................................................................................................
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה