פיצוץ של טעמים פיקנטיים. ארוחה צמחונית מושלמת טעימה-טעימה
INDIAN CREAMY COCONUT VEGETARIAN CURRY
SEE TRANSLATION BELOW
סיפור-לא סיפרתי. מצולם
....................................................................................................................................................................................
פיצוץ של טעמים פיקנטיים. ארוחה צמחונית מושלמת טעימה-טעימה
.............................................................................................................................................
קארי ירקות הודי פיקנטי בחלב קוקוס
.............................................................................................................................................
.............................................................................................................................................
לקצוץ את כל הירקות
לטגן את הבצל בשמן ומלח ולהוסיף ג'ינג'ר ושום
להכין את תערובת התיבול עם רסק העגבניות
מצרכים ל-4 מנות :
הירקות :
- 2 תפוחי אדמה / בטטות בינוניות חתוכות לקוביות בגודל ביס גדול
- 4 כוסות ירקות מעורבים חתוכים לגודל ביס גדול(כרובית / ברוקולי, גזר)
- 2 עגבניות חתוכות לקוביות, ללא הגרעינים
- 1 כוס גרגרי חומוס קפואים / משומרים
לרוטב הקארי :
- לטיגון :
- 1 כף שמן קנולה
- 1 בצל קצוץ
- 1 כפית מלח דק (לקירמול הבצל)
- 2.5 ס"מ שורש ג'ינג'ר מגורר / 3 קוביות ג'ינג'ר קפואות
- 4 שיני שום גדולות פרוסות
- לתערובת התיבול :
- 2 רסק עגבניות קטן
- גרידת לימון
- תבלינים :
- 1 כף אבקת קארי
- 1 כפית (כורכום, הל)
- 1.5 כפית גרגרי כוסברה טחונים
- 1/2 כפית (כמון, גארם-מסאלה )
- 1 כף מחוקה סוכר חום
לבישול :
- 2 כוסות מים רותחים
- 2 כף מיץ לימון
- מלח
לסיום ההכנה :
- 1 קופסת שימורי חלב קוקוס מופחת שומן
- 1/2 כוס יוגורט
- 1/2 צרור כוסברה קצוצה (חלק להשאיר לעיטור המנה)
לעיטור המנה :
- כוסברה קצוצה
הירקות :
- 2 תפוחי אדמה / בטטות בינוניות חתוכות לקוביות בגודל ביס גדול
- 4 כוסות ירקות מעורבים חתוכים לגודל ביס גדול(כרובית / ברוקולי, גזר)
- 2 עגבניות חתוכות לקוביות, ללא הגרעינים
- 1 כוס גרגרי חומוס קפואים / משומרים
לרוטב הקארי :
- לטיגון :
- 1 כף שמן קנולה
- 1 בצל קצוץ
- 1 כפית מלח דק (לקירמול הבצל)
- 2.5 ס"מ שורש ג'ינג'ר מגורר / 3 קוביות ג'ינג'ר קפואות
- 4 שיני שום גדולות פרוסות
- לתערובת התיבול :
- 2 רסק עגבניות קטן
- גרידת לימון
- תבלינים :
- 1 כף אבקת קארי
- 1 כפית (כורכום, הל)
- 1.5 כפית גרגרי כוסברה טחונים
- 1/2 כפית (כמון, גארם-מסאלה )
- 1 כף מחוקה סוכר חום
לבישול :
- 2 כוסות מים רותחים
- 2 כף מיץ לימון
- מלח
לסיום ההכנה :
- 1 קופסת שימורי חלב קוקוס מופחת שומן
- 1/2 כוס יוגורט
- 1/2 צרור כוסברה קצוצה (חלק להשאיר לעיטור המנה)
לעיטור המנה :
- כוסברה קצוצה
....................................................................................................................................................................................
אופן ההכנה :
הכנה מראש ואיחסון בקירור בכלים נפרדים :
- לקצוץ את כל הירקות
- לטגן את הבצל בשמן ומלח ולהוסיף ג'ינג'ר ושום
- להכין את תערובת התיבול עם רסק העגבניות
- לטגן את הבצל בשמן ומלח ולהוסיף ג'ינג'ר ושום
- להכין את תערובת התיבול עם רסק העגבניות
הבישול בקדרה :
- לחמם בקדרה את הבצל המטוגן על תוספותיו
- להוסיף את תערובת התיבול ולבחוש עוד 1/4 דקה עד שהרוטב ריחני
- להוסיף את תערובת התיבול ולבחוש עוד 1/4 דקה עד שהרוטב ריחני
ומתקרמל
- להוסיף את הגזר, תפוחי האדמה והעגבניות
- להוסיף מים רותחים + מיץ לימון, להביא לרתיחה, לכסות, להנמיך את האש
- להוסיף את הגזר, תפוחי האדמה והעגבניות
- להוסיף מים רותחים + מיץ לימון, להביא לרתיחה, לכסות, להנמיך את האש
ולבשל כחצי שעה, או עד תחילת ריכוך הירקות
- להוסיף את הכרובית וגרגרי החומוס לבישול קצר, רק עד
- להוסיף את הכרובית וגרגרי החומוס לבישול קצר, רק עד
למצב אל-דנטה ולכבות את האש
- להוסיף חלב קוקוס יוגורט וכוסברה ולבחוש
- לתקן טעמים ולהגיש
- ההגשה - עם אורז / אורז מלא ובעיטור כוסברה קצוצה
- להוסיף חלב קוקוס יוגורט וכוסברה ולבחוש
- לתקן טעמים ולהגיש
- ההגשה - עם אורז / אורז מלא ובעיטור כוסברה קצוצה
.............................................................................................................................................
הצילום מאתר
http://www.layersofhappiness.com/the-best-vegetable-curry-ever/
.............................................................................................................................................
INDIAN CREAMY COCONUT VEGETARIAN CURRY
............................................................................................................................................
INGREDIENTS FOR 4 SERVINGS :
The vegetables :
- 2 potatoes / sweet potatoes diced big bite-sized
- 4 cups of mixed vegetables cut into big bite size (cauliflower /
broccoli, carrots)
- 2 diced tomatoes, seedless
- 1 cup chickpeas, frozen / canned
The vegetables :
- 2 potatoes / sweet potatoes diced big bite-sized
- 4 cups of mixed vegetables cut into big bite size (cauliflower /
broccoli, carrots)
- 2 diced tomatoes, seedless
- 1 cup chickpeas, frozen / canned
PREPARATIONS :
Pre-preparation and refrigerated storage in separate tools :
- Chop all vegetables
- Fry the onion in oil and salt and add ginger and garlic
- Prepare the seasoning mixture with tomato paste
Cooking in a casserole :
- Heat the fried onion in the casserole
- Add the seasoning mixture and stir for another 1/4 minute, until
the sauce is fragrant and caramelized
- Add carrots, potatoes and tomatoes
- Add boiling water + lemon juice, bring to a boil, cover, lower the
flame and cook for about half an hour, or until the vegetables
begin to soften
- Add cauliflower / broccoli and chickpeas for short cooking, only
until the al-dente state and turn off the fire
- Add coconut milk, cilantro and yogurt and stir
- Fix flavors and serve
- Serving - with rice / whole rice and chopped coriander
- Chop all vegetables
- Fry the onion in oil and salt and add ginger and garlic
- Prepare the seasoning mixture with tomato paste
Cooking in a casserole :
- Heat the fried onion in the casserole
- Add the seasoning mixture and stir for another 1/4 minute, until
the sauce is fragrant and caramelized
- Add carrots, potatoes and tomatoes
- Add boiling water + lemon juice, bring to a boil, cover, lower the
flame and cook for about half an hour, or until the vegetables
begin to soften
- Add cauliflower / broccoli and chickpeas for short cooking, only
until the al-dente state and turn off the fire
- Add coconut milk, cilantro and yogurt and stir
- Fix flavors and serve
- Serving - with rice / whole rice and chopped coriander
.............................................................................................................................................
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה