קארי הודי צמחוני עם בטטות, גרגירי חומוס, תרד ומי קוקוס - ISRAELI FOOD - אוכל ישראלי

 

מנה עיקרית צמחונית נפלאה, או תוספת פיקנטית לארוחה הודית
INDIAN  COCONUT  VEGETARIAN  CURRY WITH  SWEET  POTATO,  CHICKPEA  AND  SPINACH
 TRANSLATION  BELOW
סיפור- לא סיפרתי.  מצולם

.....................................................................................................................................................................................

מנה עיקרית צמחונית נפלאה, או תוספת פיקנטית לארוחה הודית.
  לא ניסיתי, אבל אפשר לגרוע מכמות הגזרים ולהוסיף פרחי כרובית ו/או קישואים
 .....................................................................................................................................................................................
קארי הודי צמחוני עם בטטות, גרגירי חומוס, 
תרד ומי קוקוס
.....................................................................................................................................................................................

לקצוץ את הירקות ולהכין את תערובת התיבול





לטגן בצל עד שקיפות ולהוסיף לכמה שניות שום-ג'ינג'ר ותערובת תיבול



להוסיף מיד עגבניות, בטטות וגזר, חומוס ומי קוקוס ולבשל עד לריכוך הירקות




להוסיף תרד לבישול של דקה ולתקן טעמים


להוסיף ולעטר בכוסברה ושבבי קוקוס




ב ת י א ב ו ן
מצרכים :

   ירקות לקיצוץ :
   -   2 בטטות חתוכות לקוביות קטנות
   -   4 גזרים חתוכים לקוביות קטנות
   הבצל :
   -   4 כפות שמן קנולה
   -   1 בצל קצוץ
   -   1 כפית מחוקה מלח דק
   -   2 כפיות סוכר חום
   תערובת ג'ינג'ר-שום :
   -   5 שיני שום גדולות פרוסות / מעוכות
   -   3 ס"מ שורש ג'ינג'ר קצוץ דק
   תערובת תיבול :
   -   1 כפית (קארי + כורכום + כוסברה)
   -   1/2 כפית (כמון + אגוז מוסקט מגורר)
   -   1 כפית גדושה פפריקה מעושנת או מתוקה
   -   לבחירה - קמצוץ פלפל שאטה גרוס
   לבישול :
   -   תערובת הבטטות והגזרים החתוכים לקוביות
   -   קופסת גרגירי חומוס משומרים ללא הנוזלים
   -   קופסא גדולה של עגבניות קצוצות
   -   קופסת מי קוקוס דל שומן
   לסיום הבישול :
   -   חפיסת תרד חתוך לרצועות עבות
   -   מלח דק
   לעיטור המנה :
   -   צרור כוסברה קצוצה
   -   4 כפות שבבי קוקוס

אופן ההכנה :

   לקצוץ מראש את כל הירקות :
      -   בטטות, גזר, בצל, שום, שורש ג'ינג'ר, תרד וכוסברה  
   בווק :
      -   לטגן בצל בשמן עד שקיפות, בתוספת מלח וסוכר
      -   להוסיף  שום ושורש ג'ינג'ר לטיגון של כמה שניות
      -   להוסיף את תערובת התיבול לערבוב של כמה שניות
      -   להוסיף מיד  עגבניות, חומוס, בטטות, גזרים, מי קוקוס 
      -   להביא לרתיחה, להמליח, להנמיך את האש, לכסות ולבשל משך 30 דקות או עד לריכוך 
          הירקות
      -   להסמכת התבשיל אפשר לטחון כשליש מהמסה בבלנדר ולהחזיר לקדרה
      -   להוסיף את התרד לבישול של דקה ולתקן טעמים
   תוספת ועיטור :
      -   צרור כוסברה קצוצה
      -   שבבי קוקוס
   איחסון :
      -   אפשרי ל-4-5 ימים בקירור
   הקפאה :
      -   למשך חודש  

רוצים עוד מתכונים להשלמת ארוחה הודית? 


.....................................................................................................................................................................................
INDIAN  COCONUT  VEGETARIAN  CURRY WITH  SWEET  POTATO,  CHICKPEA AND  SPINACH
.....................................................................................................................................................................................

A wonderful vegetarian main course, or a spicy addition to an Indian meal.
   I did not try, but you can subtract the amount of carrots and add cauliflower and / or zucchini

INGREDIENTS :
 
    Vegetables for chopping :
    -   2 small diced sweet potatoes
    -   4 carrots, diced
    For onions :
    -   4 tablespoons canola oil
    -   1 chopped onion
    -   1 level teaspoon fine salt
    -   2 teaspoons brown sugar
    Ginger-garlic mixture :
    -   5 large cloves of sliced / crushed garlic
    -   3 cm finely chopped ginger root
    Seasoning mixture :
    -   1 teaspoon (curry powder + turmeric + coriander)
    -   1/2 teaspoon (cumin + grated nutmeg)
    -   1 heaping teaspoon smoked or sweet paprika
    -   Optional - a pinch of shatta chips
    For cooking :
    -   Mixture of diced sweet potatoes and carrots
    -   A box of canned chickpeas, drained
    -   A large box of chopped tomatoes
    -   A box of low-fat coconut water
    To finish cooking :
    -   A pack of spinach cut into thick strips
    -   Fine salt
    To decorate the dish :
    -   A bunch of chopped coriander
    -   4 tablespoons coconut chips

PREPARATIONS :

    Pre-chop all the vegetables :
      -   Sweet potatoes, carrots, onions, garlic, ginger root, spinach and coriander
    In a wok :
      -   Fry the onion in oil until transparent, with the addition of salt and sugar
      -   Add garlic and ginger root and fry for a few seconds
      -   Add the seasoning mixture and mix for just a few seconds
      -   Immediately add tomatoes, chickpeas, sweet potatoes, carrots and coconut 
          liquids
      -   Bring to a boil, add salt, lower the heat, cover and cook for 30 minutes or until 
          the vegetables are soft.
      -   To thicken the dish, you can grind about a third of the mass in a blender and 
          return it to the pot
      -   Add the spinach for one minute of cooking and correct flavors
    Addition and decoration :
      -   A bunch of chopped coriander
      -   Coconut chips
    Storage :
      -   It's possible for 4-5 days, refrigerated
    Freezing :
      -   For a month

WANT  MORE  RECIPES  TO  COMPLETE  INDIAN  MEALS ?

 
.....................................................................................................................................................................................


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה