מנה עיקרית צמחונית נפלאה, או תוספת פיקנטית לארוחה הודית
INDIAN COCONUT VEGETARIAN CURRY WITH SWEET POTATO, CHICKPEA AND SPINACH
TRANSLATION BELOW
TRANSLATION BELOW
סיפור- לא סיפרתי. מצולם
.....................................................................................................................................................................................
מנה עיקרית צמחונית נפלאה, או תוספת פיקנטית לארוחה הודית.
לא ניסיתי, אבל אפשר לגרוע מכמות הגזרים ולהוסיף פרחי כרובית ו/או קישואים
.....................................................................................................................................................................................
קארי הודי צמחוני עם בטטות, גרגירי חומוס,
קארי הודי צמחוני עם בטטות, גרגירי חומוס,
תרד ומי קוקוס
.....................................................................................................................................................................................
לקצוץ את הירקות ולהכין את תערובת התיבול
לקצוץ את הירקות ולהכין את תערובת התיבול
לטגן בצל עד שקיפות ולהוסיף לכמה שניות שום-ג'ינג'ר ותערובת תיבול
להוסיף מיד עגבניות, בטטות וגזר, חומוס ומי קוקוס ולבשל עד לריכוך הירקות
להוסיף תרד לבישול של דקה ולתקן טעמים
להוסיף ולעטר בכוסברה ושבבי קוקוס
ב ת י א ב ו ן
מצרכים :
ירקות לקיצוץ :
- 2 בטטות חתוכות לקוביות קטנות
- 4 גזרים חתוכים לקוביות קטנות
הבצל :
- 4 כפות שמן קנולה
- 1 בצל קצוץ
- 1 כפית מחוקה מלח דק
- 2 כפיות סוכר חום
תערובת ג'ינג'ר-שום :
- 5 שיני שום גדולות פרוסות / מעוכות
- 3 ס"מ שורש ג'ינג'ר קצוץ דק
תערובת תיבול :
- 1 כפית (קארי + כורכום + כוסברה)
- 1/2 כפית (כמון + אגוז מוסקט מגורר)
- 1 כפית גדושה פפריקה מעושנת או מתוקה
- לבחירה - קמצוץ פלפל שאטה גרוס
לבישול :
- תערובת הבטטות והגזרים החתוכים לקוביות
- קופסת גרגירי חומוס משומרים ללא הנוזלים
- קופסא גדולה של עגבניות קצוצות
- קופסת מי קוקוס דל שומן
לסיום הבישול :
- חפיסת תרד חתוך לרצועות עבות
- מלח דק
לעיטור המנה :
- צרור כוסברה קצוצה
- 4 כפות שבבי קוקוס
אופן ההכנה :
לקצוץ מראש את כל הירקות :
- בטטות, גזר, בצל, שום, שורש ג'ינג'ר, תרד וכוסברה
בווק :
- לטגן בצל בשמן עד שקיפות, בתוספת מלח וסוכר
- להוסיף שום ושורש ג'ינג'ר לטיגון של כמה שניות
- להוסיף את תערובת התיבול לערבוב של כמה שניות
- להוסיף מיד עגבניות, חומוס, בטטות, גזרים, מי קוקוס
- להביא לרתיחה, להמליח, להנמיך את האש, לכסות ולבשל משך 30 דקות או עד לריכוך
הירקות
- להסמכת התבשיל אפשר לטחון כשליש מהמסה בבלנדר ולהחזיר לקדרה
- להוסיף את התרד לבישול של דקה ולתקן טעמים
תוספת ועיטור :
- צרור כוסברה קצוצה
- שבבי קוקוס
איחסון :
- אפשרי ל-4-5 ימים בקירור
הקפאה :
- למשך חודש
רוצים עוד מתכונים להשלמת ארוחה הודית?
- הכל כאן
.....................................................................................................................................................................................
INDIAN COCONUT VEGETARIAN CURRY WITH SWEET POTATO, CHICKPEA AND SPINACH.....................................................................................................................................................................................
A wonderful vegetarian main course, or a spicy addition to an Indian meal.
I did not try, but you can subtract the amount of carrots and add cauliflower and / or zucchini
INGREDIENTS :
Vegetables for chopping :
- 2 small diced sweet potatoes
- 4 carrots, diced
For onions :
- 4 tablespoons canola oil
- 1 chopped onion
- 1 level teaspoon fine salt
- 2 teaspoons brown sugar
Ginger-garlic mixture :
- 5 large cloves of sliced / crushed garlic
- 3 cm finely chopped ginger root
Seasoning mixture :
- 1 teaspoon (curry powder + turmeric + coriander)
- 1/2 teaspoon (cumin + grated nutmeg)
- 1 heaping teaspoon smoked or sweet paprika
- Optional - a pinch of shatta chips
For cooking :
- Mixture of diced sweet potatoes and carrots
- A box of canned chickpeas, drained
- A large box of chopped tomatoes
- A box of low-fat coconut water
To finish cooking :
- A pack of spinach cut into thick strips
- Fine salt
To decorate the dish :
- A bunch of chopped coriander
- 4 tablespoons coconut chips
PREPARATIONS :
Pre-chop all the vegetables :
- Sweet potatoes, carrots, onions, garlic, ginger root, spinach and coriander
In a wok :
- Fry the onion in oil until transparent, with the addition of salt and sugar
- Add garlic and ginger root and fry for a few seconds
- Add the seasoning mixture and mix for just a few seconds
- Immediately add tomatoes, chickpeas, sweet potatoes, carrots and coconut
liquids
- Bring to a boil, add salt, lower the heat, cover and cook for 30 minutes or until
the vegetables are soft.
- To thicken the dish, you can grind about a third of the mass in a blender and
return it to the pot
- Add the spinach for one minute of cooking and correct flavors
Addition and decoration :
- A bunch of chopped coriander
- Coconut chips
Storage :
- It's possible for 4-5 days, refrigerated
Freezing :
- For a month
.....................................................................................................................................................................................
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה