קדרה צמחונית נפלאה שלא נבוכה ליד בן דודה הבשרי....
FRENCH VEGAN BOEUF BOURGUIGNON STEW
SEE TRANSLAION BELOW
סיפור - המגורים בוואן בחו"ל. טיולים + אוטו + זוגיות
FRENCH VEGAN BOEUF BOURGUIGNON STEW
SEE TRANSLAION BELOW
סיפור - המגורים בוואן בחו"ל. טיולים + אוטו + זוגיות
......................................................................................................................................................................................
קדרה צמחונית נפלאה שלא נבוכה או מבוישת ליד בן דודה הבשרי....
הניחוחות שממלאים את הבית מחזירים אותי לזיכרונות נוסטלגיים של הטיול שלי ושל אישי, זוג סטודנטים דל אמצעים, בשלהי שנות השישים. ארבעה חודשים בוואן ישן מקרטע שהוסב לבית מאולתר על גלגלים...
אז בבקשה.... למתכון ....
הניחוחות שממלאים את הבית מחזירים אותי לזיכרונות נוסטלגיים של הטיול שלי ושל אישי, זוג סטודנטים דל אמצעים, בשלהי שנות השישים. ארבעה חודשים בוואן ישן מקרטע שהוסב לבית מאולתר על גלגלים...
אז בבקשה.... למתכון ....
......................................................................................................................................................................................
קדירת ביף בורגיניון צרפתי צמחוני
......................................................................................................................................................................................
מצרכים :
- 2 כף שמן קנולה
- 2 בצלים קצוצים
- 1 כף מחוקה סוכר חום
- 3 שיני שום גדולות פרוסות
- 1/2 ק"ג פטריות פורטובלו פרוסות דק (6 פטריות גדולות)
- 2 עגבניות גדולות קצוצות דק-דק / קופסת שימורים גדולה
- 1 כוס יין אדום יבש (רצוי קברנה-סוביניון)
- 1 כוס מים
- תבלינים - 2 כף עלי רוזמרין קצוצים
- 1/2 כפית תימין יבש
- 1/4 כפית אבקת חרדל
- 3 עלי דפנה
- פלפל שחור גרוס
- לבחירה - 3 כפות פטריות מיובשות מעורבות
- מלח
- להסמכה - 1 כף גדושה קמח בחושה בכוס מים
(או קורנפלור לגירסה ללא גלוטן)
אופן ההכנה :
- להזהיב בצל בשמן, לקרמל עם סוכר ובסוף להוסיף שום לטיגון של חצי דקה
ולהזהר לא לחרוך
- להוסיף את הפטריות הפרוסות לטיגון של 5 דקות
- להוסיף עגבניות, יין, מים, תבלינים, פטריות מיובשות ומלח ולהביא לרתיחה
- להנמיך את האש, לכסות ולבשל 2-3 שעות
- להסמיך עם קמח בחוש במים ולבשל 2-3 דקות לאחר רתיחה
- לתקן טעמים
ההגשה :
- להגיש עם פירה, פסטה או אורז
עוד רעיונות לארוחה צרפתית :
- הכל כאן
......................................................................................................................................................................................
הצילום והמתכון בהשראת האתרים
http://www.cearaskitchen.com/vegan-beef-bourguignon/
http://www.baba-mail.co.il/content.aspx?emailid=33586
http://www.baba-mail.co.il/content.aspx?emailid=33586
......................................................................................................................................................................................FRENCH VEGAN BOEUF BOURGUIGNON STEW
......................................................................................................................................................................................
INGREDIENTS :
SERVING :
INGREDIENTS :
- 2 tbsp of canola oil
- 2 onions, chopped
- 1 level tbsp brown sugar
- 3 large garlic cloves, sliced
- 1/2 kg of finely sliced Portobello mushrooms (6 large
mushrooms)
- 2 large tomatoes, chopped finely / large tin
- 1 cup of dry red wine (preferably Cabernet Sauvignon)
- 1 cup of water
- Spices - 2 tbsp of chopped rosemary leaves
- 1/2 tsp of dried thyme
- 1/4 tsp of mustard powder
- 3 bay leaves
- Ground black pepper
- Optional - 3 tbsp of mixed dried mushrooms
- Salt
- For thickening
- 1 heaping tablespoon of flour stirred in a glass of water
(Or cornflour for gluten-free version)
- 2 onions, chopped
- 1 level tbsp brown sugar
- 3 large garlic cloves, sliced
- 1/2 kg of finely sliced Portobello mushrooms (6 large
mushrooms)
- 2 large tomatoes, chopped finely / large tin
- 1 cup of dry red wine (preferably Cabernet Sauvignon)
- 1 cup of water
- Spices - 2 tbsp of chopped rosemary leaves
- 1/2 tsp of dried thyme
- 1/4 tsp of mustard powder
- 3 bay leaves
- Ground black pepper
- Optional - 3 tbsp of mixed dried mushrooms
- Salt
- For thickening
- 1 heaping tablespoon of flour stirred in a glass of water
(Or cornflour for gluten-free version)
PREPARATION :
- Brown onions in oil, caramelize with sugar and add garlic at the
end for half a minute
- Add the mushroom slices and fry for 5 munutes
- Add tomatoes, wine, water, spices, dried mushrooms and salt
and bring to a boil
- Lower the fire, cover and cook for 2-3 hours
- Thicken with flour, stirred with water and cook for 2-3 minutes
after boiling
- Fix flavors
SERVING :
- Serve with mashed potatoes, pasta or rice
MORE IDEAS FOR A FRENCH MEAL :
......................................................................................................................................................................................
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה