ITALIAN AGLIO-OLIO
SPAGHETTI WITH GARLIC AND HERBS
איזה ילד לא אוהב פסטה? כמה פשוט ככה טעים....
SEE TRANSLATION BELOW
.....................................................................................................................................................................................
- 1 כפית אורגנו יבש / עלים טריים קצוצים דק
אופן ההכנה :
ITALIAN AGLIO-OLIO
SPAGHETTI WITH GARLIC AND HERBS
.....................................................................................................................................................................................
INGREDIENTS :
The pasta :
- 500g spaghetti
Spicy Seasoning Ingredients :
- 1/4 cup olive oil
- 7 large cloves garlic, finely sliced
- Shata ground pepper
- 1 teaspoon dried oregano / finely chopped fresh leaves
- 1 teaspoon dry thyme / finely chopped fresh leaves
- 1/3 cup of the pasta cooking liquids
Dish Decoration :
- Basil leaves
- Grated Parmesan / Crumbled bulgarian or feta cheese
PREPARATIONS :
SPAGHETTI WITH GARLIC AND HERBS
איזה ילד לא אוהב פסטה? כמה פשוט ככה טעים....
SEE TRANSLATION BELOW
סיפור-התאומים - עדו אביתר - קייטנת סבתא
.....................................................................................................................................................................................
.....................................................................................................................................................................................
חופשת קיץ ארוכה גייסה גם אותי ליום "קייטנת סבתא" עם עדו ואביתר, התאומים בני החמש.
אז התחלנו בבריכה בחצר.
עכשיו אנחנו רעבים וכמו גדולים קצצנו סלט יווני. יאמי... בעיקר בגלל שעשינו הכל לבד....
זהו. הבטן שבעה והמשכנו במלוא המרץ לדדות על קביים. היי ! אל תחשבו שזה קל...
אוף... צריך עכשיו להירגע מעט. מציירים וגוזרים.
חם בחוץ ויש מזגן בבית. אז פתחנו "חצר" בתוך הבית עם אוהל ומנהרה
עייפים מעט. נחנו באוהל, מחובקים עם התינוק שלנו....
רעבים ? יופי. איזה ילד לא אוהב פסטה ? כמה פשוט ככה טעים....
.....................................................................................................................................................................................
ספגטי אליו-אוליו פיקנטי איטלקי בשום ועשבי תיבול אז התחלנו בבריכה בחצר.
עכשיו אנחנו רעבים וכמו גדולים קצצנו סלט יווני. יאמי... בעיקר בגלל שעשינו הכל לבד....
זהו. הבטן שבעה והמשכנו במלוא המרץ לדדות על קביים. היי ! אל תחשבו שזה קל...
אוף... צריך עכשיו להירגע מעט. מציירים וגוזרים.
חם בחוץ ויש מזגן בבית. אז פתחנו "חצר" בתוך הבית עם אוהל ומנהרה
עייפים מעט. נחנו באוהל, מחובקים עם התינוק שלנו....
רעבים ? יופי. איזה ילד לא אוהב פסטה ? כמה פשוט ככה טעים....
.....................................................................................................................................................................................
.....................................................................................................................................................................................
ספגטי פיקנטי וטעים, שלדעתי, מתאים כתוספת למנה עם שפע של רוטב, או לצד סלט עסיסי, כמנה צמחונית
מצרכים ל-4-6 מנות :
הפסטה :
- 500 גרם ספגטי
המצרכים לתיבול פיקנטי :
- 1/4 כוס שמן זית
- 7 שיני שום גדולות פרוסות דק
- קורט פלפל שאטה גרוס- 1 כפית אורגנו יבש / עלים טריים קצוצים דק
- 1 כפית טימין יבש / עלים טריים קצוצים דק
- 1/3 כוס ממי הבישול
לעיטור המנה :
- שפע עלי ריחן
- גבינת פרמזן מגוררת / פטה או בולגרית מפוררות
אופן ההכנה :
- התיבול הפיקנטי - לטגן קלות במחבת את מצרכי התיבול מבלי לחרוך
את השום
- הפסטה - לבשל לדרגת אל-דנטה לפי הוראות היצרן, לסנן ולהשאיר 1/3 כוס
את השום
- הפסטה - לבשל לדרגת אל-דנטה לפי הוראות היצרן, לסנן ולהשאיר 1/3 כוס
ממי הבישול
- להוסיף לספגטי את התיבול ושליש כוס ממי הבישול ולערבב
- לצלחת את המנה לצורת קן גבוה - ראו סרטון הדגמה
https://www.youtube.com/watch?v=kTNTH5G5DN4
- עיטור המנה - גבינה מגוררת / מפוררת ועלי ריחן שלמים או מגולגלים וגזורים
דק
- הקפאה - ניתן להקפיא ללא הגבינה ועלי הריחן ולחמם במיקרוגל- להוסיף לספגטי את התיבול ושליש כוס ממי הבישול ולערבב
- לצלחת את המנה לצורת קן גבוה - ראו סרטון הדגמה
https://www.youtube.com/watch?v=kTNTH5G5DN4
- עיטור המנה - גבינה מגוררת / מפוררת ועלי ריחן שלמים או מגולגלים וגזורים
דק
.....................................................................................................................................................................................
.....................................................................................................................................................................................
ITALIAN AGLIO-OLIO
SPAGHETTI WITH GARLIC AND HERBS
.....................................................................................................................................................................................
INGREDIENTS :
The pasta :
- 500g spaghetti
Spicy Seasoning Ingredients :
- 1/4 cup olive oil
- 7 large cloves garlic, finely sliced
- Shata ground pepper
- 1 teaspoon dried oregano / finely chopped fresh leaves
- 1 teaspoon dry thyme / finely chopped fresh leaves
- 1/3 cup of the pasta cooking liquids
Dish Decoration :
- Basil leaves
- Grated Parmesan / Crumbled bulgarian or feta cheese
PREPARATIONS :
- The spicy seasoning - lightly fry all the ingredients in a pan,
without burning the garlic
- The pasta - cook according to manufacturer's instructions until
al-dente stage, save 1/3 cup of the cooking liquids and filter
- Add the seasoning to the spaghetti + 1/3 cup of the
cooking liquids and mix
- Plate the dish to a high nest shape - see demo video
https://www.youtube.com/watch?v=kTNTH5G5DN4
- Dish decoration - grated cheese and basil leaves, whole or rolled
and finely cut with scissors
- Freezing - You can freeze, without the cheese and basil leave
and microwave
without burning the garlic
- The pasta - cook according to manufacturer's instructions until
al-dente stage, save 1/3 cup of the cooking liquids and filter
- Add the seasoning to the spaghetti + 1/3 cup of the
cooking liquids and mix
- Plate the dish to a high nest shape - see demo video
https://www.youtube.com/watch?v=kTNTH5G5DN4
- Dish decoration - grated cheese and basil leaves, whole or rolled
and finely cut with scissors
- Freezing - You can freeze, without the cheese and basil leave
and microwave
.....................................................................................................................................................................................
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה