שעועית ירוקה ופטריות צרובות בניחוח שום - ISRAELI FOOD - אוכל ישראלי




     GREEN  BEANS  AND  GARLIC  SCENTED   MUSHROOMS 
על זה נאמר - כמה פשוט ככה טעים ...
SEE  TRANSLATION  BELOW
סיפור-לא סיפרתי. 
.....................................................................................................................................................................................

על זה נאמר - כמה פשוט ככה טעים ...

החימום במיקרוגל עדיף על פני בישול במים כיוון שהוא קצר ושומר על ערכו התזונתי של הירק (ויטמינים ומינרלים).

זמן החימום משתנה בהתאם לעוצמת המיקרוגל ולכמות הירקות.

אני נוהגת להכין את המנה באותו יום מראש ולחמם לפני ההגשה.

 .....................................................................................................................................................................................
שעועית ירוקה  ופטריות צרובות בניחוח שום
.....................................................................................................................................................................................

מצרכים : 

   -   800 ג' שעועית סנפרוסט ירוקה ארוכה-עדינה/חתוכה (שקית)
   -   50 גרם חמאה + 1כף שמן קנולה
   -   1/2 ראש שום פרוס
   -   2 חפיסות פטריות שמפיניון פרוסות עבה
   -   2-3 כפיות מחוקות מלח דק
אופן ההכנה :

   -   לשטוף את השעועית מהקרח ולסנן היטב
   -   במיקרוגל :
          -   להניח את השעועית בקערה מכוסה ולחמם 6 דקות במיקרוגל בעוצמה
              גבוהה
          -   לערבב ולחמם 6 דקות נוספות עם כיסוי
   -   לטגן קלות בווק מבלי לחרוך :
          -   חמאה ושמן
          -   1/2 ראש שום פרוס
   -   הפטריות :
          -   להוסיף לווק לטיגון של כמה דקות, להזהיב ולהניח בצד 
   -   השעועית :
          -   להוסיף לווק כף שמן, להלהיט ולהוסיף שעועית ומלח לבישול קצר של 2-3 דקות, תוך 
              כדי ערבוב 
   -   להוסיף את הפטריות לווק, לחמם, לערבב ולהגיש

.....................................................................................................................................................................................
GREEN  BEANS  AND  GARLIC  SCENTED   MUSHROOMS
.....................................................................................................................................................................................

INGREDIENTS :

   -   800g frozen green beans
   -   50 g butter+ 1  tablespoon canola oil
   -   1/2 head of garlic, sliced 
   -   2 packs of coarsely sliced champignon mushrooms
   -   2-3 level teaspoons fine salt
PREPARATIONS :

    -   Rinse the beans from the ice and filter well
    -   Microwave :
           -   Put the beans in a covered bowl and microwave 6 minutes of

               high intensity
           -   Mix and heat covered for 6 more minutes
    -   Fry slightly in wok :
           -   Butter and oil
           -   1/2 head of garlic, sliced
    -   Add, fry and golden for a few more minutes and put aside
           -   Mushrooms       
    -   Add to the wok and cook 2-3 minutes, while stirring :

           -   tablespoon canola oil 
           -   The beans
           -   Fine salt
    -   Add the mushrooms to the wok, heat, mix and serve


.....................................................................................................................................................................................

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה