אורז מלא וגזר בניחוח קינמון וכוסברה - ISRAELI FOOD - אוכל ישראלי



 טעים-טעים ו... אפילו בריא
WHOLE  RICE  AND  CARROTS  SCENTED  WITH  CINNAMON  AND  CORIANDER
SEE  TRANSLATION  BELOW
סיפור-מצולם.  על דיי-2
.....................................................................................................................................................................................

נשביתי בקיסמי DAY-2 , שיטה מדהימה שנותנת המלצות תזונה מותאמות אישית על בסיס בדיקה של חיידקי המעי.

לי זה עובד כמו קסם רק ... מקווה שאתמיד....

מעניין? יופי.  הכל נמצא כאן 

https://www.clalit.co.il/he/daytwo/Pages/default.aspx

https://site.daytwo.com/personalized-nutrition-based-on-your-mic-diabetes/?utm_source=flow-facebook&utm_medium=paid_media&utm_campaign=personalized_lp&fbclid=IwAR0MT67eLJRFf-tMmdlMUSORHYnvIdyzCy7zNwxmFEtrGQ1
wyrLQ0HIX5vg

 .....................................................................................................................................................................................
אורז מלא וגזר בניחוח קינמון וכוסברה
.....................................................................................................................................................................................

מתכון טעים-טעים ו... אפילו בריא...





מצרכים להפקת 8 כוסות מבושלות :
   -   הגזר :
       -   4 גזרים גדולים לא קלופים וחתוכים לקוביות קטנות 
   -   האורז :
       -   1 כוס אורז מלא ארוך
   -   לטיגון :
       -   4 כפות שמן זית
       -   1 כף שבבי בצל / 1 בצל ירוק קצוץ
       -   1 כף שבבי שום / 3 שיני שום פרוס
       -   האורז
       -   הגזר
   -   לבישול :
       -   2 כוסות מי ברז
       -   לתיבול   -   1/2 כפית כורכום
                        -   1/2 כפית קינמון
                        -   2 כפיות גדושות מלח גס
   -   לעיטור ותיבול :
        -   1/2 צרור כוסברה קצוצה

אופן הכנה :

   -   לקצוץ את הגזרים
   -   להזהיב בצל ושום בשמן זית
   -   להוסיף את האורז לטיגון קצר עד שקיפות
   -   להוסיף את הגזר לטיגון של דקה
   -   להוסיף מים ותבלינים ולהביא לרתיחה תוך בחישה מינימלית 
   -   להנמיך את האש, לכסות ולבשל משך 40 דקות 
   -   להמתין 10 דקות לפני פתיחת הסיר, להוסיף כוסברה, לפורר ולהגיש


.....................................................................................................................................................................................
WHOLE  RICE  AND  CARROTS  SCENTED  WITH  CINNAMON  AND  CORIANDER
.....................................................................................................................................................................................


INGREDIENTS FOR  8  COOKED  CUPS :

     - The carrot :
        - 4 large unpeeled carrots, cut into small cubes
     - Rice :
        - 1 cup of full rice
    - For frying :
         - 4 tablespoon olive oil
         - 1 tablespoon onion chips / 1 chopped green onion
         - 1 tablespoon garlic chips / 3 sliced garlic cloves
        - The rice
         - The carrots
    - For cooking :
         - 2 cups of tap water
         - Seasoning - 1/2 teaspoon turmeric
                          - 1/2 teaspoon cinnamon - 2 full teaspoons of coarse salt
       - For decoration and seasoning :
          - 1/2 chopped coriander bunch
PREPARATIONS :

- Chop the carrots
    - Lightly brown the onion and garlic in olive oil
    - Add the rice for short frying until transparent
    - Add the carrots and fry for a minute
     - Add water and spices and bring to a boil with minimal stirring
    - Lower the fire, cover and cook for 40 minutes
     - Wait 10 minutes before opening the lid, add coriander, toss and serve

.....................................................................................................................................................................................

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה