WHOLE WHEAT ITALIAN PASTA WITH TOMATOES, KALAMATA OLIVES AND HERBS
SEE TRANSLATION BELOW
SEE TRANSLATION BELOW
סיפור-סרט הטיול בטוסקנה
..................................................................................................................................................................................
סרט וידאו שמקפל בתוכו זיכרונות קסומים מטיול חוויתי בטוסקנה עם בתי הבכורה והנכדים התאומים בני החמש....
סרט וידאו שמקפל בתוכו זיכרונות קסומים מטיול חוויתי בטוסקנה עם בתי הבכורה והנכדים התאומים בני החמש....
פסטה מלאה איטלקית בעגבניות, זיתי קלמטה ועשבי תיבול
.....................................................................................................................................................................................
ממש לימי קורונה - זול, בריא ובעיקר טעים-טעים,,,,
.....................................................................................................................................................................................
ממש לימי קורונה - זול, בריא ובעיקר טעים-טעים,,,,
לפסטה :
- 250 גרם (חצי שקית) פסטה פרפלה (פרפר)
- 2.5 ליטר מים רותחים
- 2 כפיות מלח גס
- 1 כף שמן זית
קערת מצרכים מוכנים מראש לרוטב :
- 8 עגבניות גדולות חתוכות לקוביות גדולות
- 1 כוס זיתי קלמטה מגולענים ופרוסים / קצוצים גס בסכין
- 3 כפות חומץ יין אדום
לרוטב :
- לטיגון :
- 1/3 כוס שמן זית
- 1 בצל קצוץ
- 1 כפית מלח דק
- 1 כפית סוכר חום
- 7 שיני שום גדולות פרוסות
- קערת המצרכים שהוכנו מראש לרוטב
לעיטור - עשבי תיבול קצוצים (כולם או חלקם) :
- ריחן / אורגנו / תימין
- 250 גרם (חצי שקית) פסטה פרפלה (פרפר)
- 2.5 ליטר מים רותחים
- 2 כפיות מלח גס
- 1 כף שמן זית
קערת מצרכים מוכנים מראש לרוטב :
- 8 עגבניות גדולות חתוכות לקוביות גדולות
- 1 כוס זיתי קלמטה מגולענים ופרוסים / קצוצים גס בסכין
- 3 כפות חומץ יין אדום
לרוטב :
- לטיגון :
- 1/3 כוס שמן זית
- 1 בצל קצוץ
- 1 כפית מלח דק
- 1 כפית סוכר חום
- 7 שיני שום גדולות פרוסות
- קערת המצרכים שהוכנו מראש לרוטב
לעיטור - עשבי תיבול קצוצים (כולם או חלקם) :
- ריחן / אורגנו / תימין
אופן ההכנה :
הכנת הפסטה :
- להרתיח מים, להוסיף מלח ולבשל את הפסטה משך 12 דקות
- לסנן, לצקת כף שמן זית ולערבב
הכנת הפסטה :
- להרתיח מים, להוסיף מלח ולבשל את הפסטה משך 12 דקות
- לסנן, לצקת כף שמן זית ולערבב
הכנת קערת המצרכים לרוטב :
- לקצוץ ולערבב הכל בקערה
הכנת הרוטב :
- לחמם שמן בקדרה, להוסיף בצל, מלח וסוכר ולטגן מעט עד שקיפות
- להוסיף שום ולבחוש קצרות, רק עד הפצת ניחוח השום.. להיזהר מחריכה
- להוסיף את המצרכים שהוכנו מראש לרוטב ולבשל כמה דקות עד לריכוך קל של העגבניות
סיום המנה :
- להוסיף את הפסטה לרוטב לחימום קצר ולתיקון טעמים
- לעטר ולערבב עם עשבי תיבול קצוצים
.....................................................................................................................................................................................
WITH TOMATOES, KALAMATA OLIVES AND HERBS
.....................................................................................................................................................................................
INGREDIENTS :
For pasta :
- 250 grams (half a bag) of farfalle (butterfly) pasta
- 2.5 liters of boiling water
- 2 teaspoons coarse salt
- 1 tablespoon olive oil
Bowl with ingredients for sauce :
- 8 large tomatoes cut into large cubes
- 1 cup of pitted kalamata olives, sliced / roughly chopped with a knife
- 3 tablespoons red wine vinegar
- 250 grams (half a bag) of farfalle (butterfly) pasta
- 2.5 liters of boiling water
- 2 teaspoons coarse salt
- 1 tablespoon olive oil
Bowl with ingredients for sauce :
- 8 large tomatoes cut into large cubes
- 1 cup of pitted kalamata olives, sliced / roughly chopped with a knife
- 3 tablespoons red wine vinegar
For the sauce :
- fry :
- 1/3 cup olive oil
- 1 chopped onion
- 1 teaspoon of fine salt
- 1 teaspoon brown sugar
- 7 large garlic cloves sliced
- The bowl with pre-made ingredients for sauce
For decoration - chopped herbs (all or some) :
- Basil / oregano / thyme
- fry :
- 1/3 cup olive oil
- 1 chopped onion
- 1 teaspoon of fine salt
- 1 teaspoon brown sugar
- 7 large garlic cloves sliced
- The bowl with pre-made ingredients for sauce
For decoration - chopped herbs (all or some) :
- Basil / oregano / thyme
PREPARATIONS :
The pasta :
- Boil water, add salt and cook the pasta for 12 minutes
- Strain, pour a tablespoon of olive oil and mix
Make ahead a bowl with vegetables for the sauce :
- Chop and mix all ingredients in a bowl
Make the sauce :
- Heat oil in the casserole, add onion, salt and sugar and fry slightly until translucent
- Add garlic and stir briefly, just until the aroma of garlic is spread. Be careful of scorching
- Add the pre-made vegetable mixture to the casserole and cook for a few minutes until the tomatoes are slightly softened
End of preparation :
- Add the pasta to the sauce, heat a little and fix flavors
- Decorate and mix with chopped herbs
- Boil water, add salt and cook the pasta for 12 minutes
- Strain, pour a tablespoon of olive oil and mix
Make ahead a bowl with vegetables for the sauce :
- Chop and mix all ingredients in a bowl
Make the sauce :
- Heat oil in the casserole, add onion, salt and sugar and fry slightly until translucent
- Add garlic and stir briefly, just until the aroma of garlic is spread. Be careful of scorching
- Add the pre-made vegetable mixture to the casserole and cook for a few minutes until the tomatoes are slightly softened
End of preparation :
- Add the pasta to the sauce, heat a little and fix flavors
- Decorate and mix with chopped herbs
.....................................................................................................................................................................................
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה